SL - Novi šok za Čukarički

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.09.2015.
21:55
Izvor: Sportske.net

Ekipa Čukaričkog zabeležila je novi poraz u domaćem šampionatu, danas je bolja od ekipe Vladana Milojevića bila ekipa Mladosti iz Lučana.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nastavlja se posrtanje ekipe od koje se očekuje da bude jedan od kandidata za izlazak u Evropu i naredne sezone.

Čukarički je na svom terenu poražen od Mladosti iz Lučana rezultatom 0:1 (0:1) u okviru 11. kola domaćeg šampionata.

Prva utakmica ovog kola bila je neizvesna, Mladost je postigla gol sasvim zasluženo i do kraja meča je uspela da sačuva svoju mrežu uz velike napore zaustavivši sve napade domaćih sa Banovog brda.

Matić je ponovo promašio penal za Čukarički u prvom poluvremenu pri rezultatu 0:0, da bi na drugoj strani Lazevski pogodio obe stative nakon jednog šuta sa leve strane u šesnaestercu.

Ipak, samo par minuta kasnije, Saša Jovanović je šutirao, lopta je pogodila Ranđelovića, promenila pravac i završila u mreži nemoćnog Stevanovića.

Imao je Čukarički nekoliko prilika u drugom poluvremenu, bio je bolji rival u drugom poluvremenu, ali je junak ovog meča na kraju ipak bio Nemanja Krznarić, golman Mladosti.

Ekipa Nenada Milovanovića je zabeležila pobedu nakon 3 meča bez pobede, dok je Čukarički prekinuo seriju od 4 meča bez poraza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NeWave86
Friday, 25.09.2015
22:42

Klasican primer kako Srpski klubovi upropaste svaku sezonu....sjajan tim su imali,mozda dva dobra igraca da su dodali i lagano u Ligi evrope(pokupis kintu bez prodaje igraca)..gazis po Jsl...ali ne,ne vredi to kod nas ni za sto godina.nGubitnici godine po meni.

avatar
ujka Vanja
Friday, 25.09.2015
22:25

Ovaj Cukaricki se raspao.S tom sto oni za razliku od nas u upravi nemaju politicare i trojanske konje.