SL - Partizan preko Novog Sada ode u Evropu!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.05.2019.
17:56
Izvor: Sportske.net

Najveća briga crno-belih ovog proleća, danas je prebrinuta.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ovog popodneva odigrane su i preostale tri utakmice pretposlednjeg kola Superlige, a u centru pažnje bio je derbi u Novom Sadu, gde je Partizan savladao Vojvodinu sa 2:1.

U isto vreme u Lučanima, Mladost i Čukarički su igrali nerešeno, 1:1, pa se Partizan vratio na treće mesto na tabeli i ujedno osigurao plasman na evropsku scenu.

Partizan  je sjajno započeo meč, posle akcije Ivanovića u šestom minutu, Rikardeo Gomeš je majstorski, petom, savladao Rockova za vođstvo Partizana, ali samo minut kasnije na drugoj strani, mladi Strahinja Pavlović je skrivio jedanaesterac.

Odlično ga je izveo Đurić - golman Stojković u jednu, lopta u drugu stranu, za izjednačenje na 1:1.

Partizan je i dalje imao inicijativu, a u 21. minutu Pavlović se iskupio za pomenuti penal pošto je posle kornera sa desne strane, upravo on oboren u kaznenom prostoru ''Lala'', pa je glavni arbitar Momčilo Marković pokazao na penal za Partizan.


Ostalo je 1:1, što je rezultat kojim se ušlo u drugo poluvreme.

U 59. minutu meča Bojan Matić je kroz sredinu pobegao Partizanovim štoperima, izbio oči u oči sa Stojkovićem, ali je pomoćni sudija podigao zastavicu i prekinuo njegovu akciju. Diskutabilna situacija...

Partizan je potom pripretio preko Ivanovića, Rockov je još jednom odlično intervenisao, a onda, u 83. minutu golman i kapiten Vojvodine oborio je Rikarda Gomeša u svom kaznenom prostoru, pa je sudija Marković još jednom pokazao na belu tačku.

Ovoga puta, šutirao je Đorđe Ivanović, snažno, precizno, pod prečku - 1:2.

U Lučanima, Čukarički je poveo golom Mudrinskog u 40. minutu, a početkom drugog poluvremena, Radivojević je doneo bod domaćinu - 1:1.

Najviše golova bilo je u Kruševcu, gde su Napredak i Radnički igrali nerešeno, 3:3. Rušević, Ndiaje i Ivanović su u prvom poluvremenu postigli sva tri gola za Napredak, Nišlije su uzvraćale preko Nome i Grbića u prvom,  odnosno Petrovića u 84. minutu za konačnih 3:3.

--
Superliga, 36. kolo

Subota:

Mladost - Čukarički 1:1
Vojvodina - Partizan 1:2
Napredak - Radnički 3:3

Petak:

Proleter - Crvena zvezda 0:1.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 14.05.2019
12:33

Sram te bilo Vojvodino na kakve niske grane si spala.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 11.05.2019
23:12

Ono kad zvezdas pise o penalima i njihovom broju...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 12.05.2019
15:26

Navijac Zvezde slavi titulu, vi slavite trece mesto i to sto vam je neko platio licencu za Evropu. :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 12.05.2019
19:38

Partizan je šampion, a zvezda neka se dogovori sa svojim filijalama kako će da se poređaju. Mi slavimo duplu krunu jer ste i vi i vaša filijala iz Niša pokrali sve i u kupu.

avatar
Gogi-11
Saturday, 11.05.2019
18:30

3 za 3 posteno....

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 11.05.2019
18:17

Kakav je ovo aparthejd bio ? Pa partizanu nije sviran penal skoro 60 minuta bio pre ovog poslednjeg. Sramota. :D Najzesci je Ivanovic, dao gol iz penala i skida dres a na -18 su posle deljenja bodova. :D :D

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 11.05.2019
18:10

Ajmo sad disertacija na 45 stranica da li su bila dva penala za partizan. Tri penala hocu ja, necu jedan, necu dva. :D Takodje, partizanu je bilo ponisteno 6 regularnih golova, Vojvodina dala gol iz ofsajda ( izvodjac penala bio u ofsajdu prilikom izvodjenja penala ). Igracima partizana je sviran ofsajd 54 puta, dok su igraci Vojvodine bili u ofsajdu 83 puta a to nije signalizirano. Ukradeno nam je 45 auta, igracima Vojvodine nije pokazano 12 zutih kartona i 7 crvenih. Ovom pobedom, partizan je osvojio rekordu 111. titulu prvaka Srbije po tabelama Zeksa Pantica, cestitke !

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 11.05.2019
18:00

Ko je sumnjao da Dinamo i Zemun neće pobediti i to obe iz 2-1, i to preokreti nakon 3 odnosno 13 minuta samo. Naravno Bačka je jedina od tih klubova koja zamerila zvezdi nerešenim rezultatima, pa ko bi onda drugi ispao nego naravno oni. Onaj isti Rockov koji prima golove kroz uši protiv zvezde protiv Partizan brani nemoguće. Džaba, Partizan je šampion, odleteće vam sve zvezde sa grba!

avatar
Mitita
Sunday, 12.05.2019
02:33

Covek svaku utakmicu protiv Partizana da sve od sebe, i skida nemoguce stvari.
I onda se postavlja pitanje, kako i zasto je Vojvodina 8. na tabeli, ako imaju lika na golu koji se tako kida.
Zakljucak je da se protiv nekih timova kida, a protiv nekih ne. ;)

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 12.05.2019
03:10

Evo cekaju tebe da potvrdis. :D 30 titula, najtrofejniji srpski klub a ti veseli ovde ljude svojim izmisljotinama. Cuj partizan sampion, da se nisu podelili bodovi, bili bi na - 36. :D Ali ti imas svoje tabele na kojima je partizai prvi, ne sumnjam. :D :D