SL - Veče domaćina, Javor "ljuljnuo" Bačku Topolu, Nišlijama pripao derbi!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.10.2019.
20:03
Izvor: Sportske.net

Drugi poraz u sezoni za Bačku Topolu, slavili Radnički, Spartak, Voždovac i Proleter.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Pet utakmica Super lige Srbije odigrano je večeras u terminu od 18 časova, a pobede su zabeležile domaće ekipe.

Javor je u Ivanjici savladao Bačku Topolu koja je ušla u krizu rezultata. Gosti su poveli preko Grabeža, domaći izjednačili preko Krnića, a Milićević je gostima doneo novu prednost pred odlazak na odmor.

Ipak, u nastavku je postojao samo jedan tim, Javor. Domaći su uspeli da preokrenu rezultat preko fantastičnog Kuveljića i preko Maričića koji je doneo pobedu domaćima u 86. minutu.

Voždovac je uspeo da savlada Mačvu, veliko pojačanje Marko Dević je doneo prednost domaćima na asistenciju Stanisavljevića u 27. minutu utakmice, a pobedu je potvrdio Stefan Hajdin, fudbaler na pozajmici iz Crvene zvezde, i to u 86. minutu meča.

Radnik iz Surdulice je poveo protiv Proletera, ali nije uspeo da održi prednost duže od pet minuta.

Bojić je doveo goste u prednost u Novom Sadu, a onda su Leandro i Mirosavljev za samo 6 minuta preokrenuli rezultat.

U nastavku bez golova, pa tri boda ostaju u Novom Sadu.

Derbi kola odigrali su Radnički iz Niša i Napredak, a pobedu je upisao domaći tim. Ekipa Radničkog je već nakon prvih 45 minuta vodila sa 3:0 preko Haskića koji je postigao gol u 6. minutu i Mihajlovića koji je postigao golove u 16. i 36. minutu meča.

U nastavku po gol na obe strane, Kojić je smanjio u 83. minutu, a konačnih 4:1 postavlja Erik Jirka u 87. minutu.

Spartak iz Subotice je uspeo da slavi na svom terenu protiv Inđije u okviru mini-vojvođanskog derbija. Srećković je postigao dva gola u prvom poluvremenu, u 2. i 36. minutu, a konačnih 3:0 postavlja Tekijaški u 74. minutu utakmice.

Javor - Bačka Palanka 3:2
Voždovac - Mačva 2:0
Spartak - Inđija 3:0
Proleter - Radnik 2:1
Radnički - Napredak 4:1

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
20:24

I da biste tu utakmicu (ili na toj utakmici) najverovatnije izgubili, mozda cak i glatKO. Na stranu to kako isti igraci pojedinih ekipa (ili (ogromne) vecine njih) igraju protiv vas, a kako samo hrabro ginu kad nama izadju na megdan- pre ili posle vas mada nekako cesce posle, svejedno. Bruka!

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
20:17

Tek sad smo mozda izjednaceni po bodovima jer mi imamo 23 boda, a cz (kako prikladna skracenica) ima 22 ili 23 boda, juce sam napisao da imaju 19 ili 22 tako da momentalno imaju (ta) tri boda vise iako su im PONOVO cak DVA gola bila neregularna. Neka budu tri boda, a 23 ukupno jer nisu jos uvek kaznjeni za Vozdovac, a protiv Indjije i Napretka su uzeli pet vise. Ne zanima me crveni za lakat u Krusevcu, dovedite fudbal u normaln(ij)e tokove pa cemo videti da u redovnim uslovima i okolnostima ne mozete.