Slabašan Napredak, Zvezdina rutina u Kruševcu

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.04.2021.
18:50
Izvor: Sportske.net

Slaba igra domaćina koji praktično nije ni pretio Crvenoj zvezdi, ako izuzmemo gol, izgledalo je u drugom poluvremenu kao da je samo pitanje kojim će se rezultatom završiti meč.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je stigla do novih bodova u 29. kolu Super lige Srbije pošto je savladala Napredak u Kruševcu po veoma teškim uslovima za igru, što zbog terena koji je u slabom stanju, što zbog pljuska. Na kraju - 1:4 (0:2). 

U prvih 20 minuta bez šansi i na jednoj i na drugoj strani, iako je Zvezda imala posed lopte, a onda penal za crveno-bele. Gajić je prošao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor i poslao loptu koja je pogodila Sprema u ruku, sudija Šegrt je dosudio penal bez razmišljanja. Detalj sa sudijsku analizu, ali reklo bi se da je lopta ipak udarila u ruku fudbalera Napretka. 

Aleksandar Katai je bio siguran za 0:1. 

Samo četiri minuta je bilo potrebno gostima da stignu do novog gola, Mirko Ivanić je šutirao sa distance, golman Živković je odbio loptu do Falćinelija koji ne greši za 0:2. 

Do kraja poluvremena beležimo jedino šansu za Ivanića nakon centaršuta iz slobodnog udarca Aleksandra Kataija, ali nedovoljno da se promeni rezultat. 

Golovi iz prvog poluvremena OVDE. 

Nastavak je doneo još šansi pred golom Napretka. 

Ivanić je ponovo bio u šansi na samom startu drugog poluvremena, a potom je usledio jedan mirniji deo meča gde nismo videli šansu sve do 71. minuta kada je Zvezda povela sa 0:3. Tada je ponovo nakon udarca Živković slabo intervenisao, lopta se odbila do El Fardua Bena koji je ušao u drugom poluvremenu umesto Kataija, i nije mu bilo teško da pošalje loptu u mrežu. 

Samo minut kasnije Napredak je smanjio rezultat, nakon odličnog centaršuta sa desne strane Luka Milunović je došao do lopte i uspeo da pogodi mrežu svog nekadašnjeg tima, Borjan praktično nije imao šansu u ovoj situaciji. 

Goleada je nastavljena tri minuta kasnije, tada je Milan Pavkov nastavio svoju seriju u drugom delu sezone gde igra fantastično, i on je potvrdio dobru formu pred derbi utakmicu protiv Partizana. 


Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 04.04.2021
09:40

Poslužiću se terminom iz boksa. Sudija je doveo Napredak u nokdaun, da bi ga zvezda nakon toga samo dokrajčila. Naime, kad se dosudi onakav penal gde se veoma jasno vidi da je lopta udarila u rame odbrambenog igrača napretka, logično je da igračima ekipe iz Kruševca padne moral i da ih je posle toga lako savladati.