Slatke muke Vladana Milojevića

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde juče nije mogao da računa na čak 16 igrača, ali njegov tim uspeo da savlada Zenit.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Omri Glazer Srđan Mijailović Naser Điga, Marko Stamenić, In-Bom Hvang, Osman Bukari, Žan-Filip Kraso, Ognjen Mimović, Jovan Šljivić, Uroš Sremčević, Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović zbog obaveza u nacionalnim timovima, kao ni povređeni Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Miloš Degenek i Vladimir Lučić juče nisu bili na raspolaganju treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću za prijateljski meč protiv Zenita na ''Rajku Mitiću''.

Dakle, ukupno 16 igrača mu je nedostajalo, pa je za duel sa ruskim šampionom morao da angažuje i nekoliko igrača koji su na pozajmicama, ali je i sa tim kombinovanim i podmlađenim timom Zvezda juče trijumfovala sa 1:0, golom talentovanog Nikole Kneževića u 82. minutu meča.

Uz Kneževića, trener Milojević je juče mogao da na delu vidi i braću Mituljikić, nigerijskog štopera Ogbua, kao i još nekolicinu mladih igrača poput Ilića, Đermanovića, Matića, Cvetkovića, istakao se i golman Ivan Guteša, a mladi levi bek Radojević je još tokom zimskih priprema pokazao da se već sada može ozbiljno računati na njega.

Zvezdu do kraja sezone očekuje borba za odbranu duple krune i na dobrom putu je da to učini, jer je vodeća na tabeli Superlige sa četiri boda više od Partizana, a u Kupu će se 10. aprila boriti sa Vršcem za plasman u polufinale.

Uporedo s tim, na Milojeviću je da već sada pravi selekciju igrača koji će i naredne sezoine braniti boje Crvene zvezde i koji bi uz još neka pojačanja mogli da na evropskoj sceni ostave mnogo bolji utisak nego jesenas u Ligi šampiona.

Reklo bi se da će imati slatke muke u toj selekciji, jer mu se sve veći broj igrača nameće, a Zvezda uz to igra sve bolje kako se sezona bliži kraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke