ZVANIČNO - Slavko Perović na novom zadatku i svom Kragujevcu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 19.01.2021.
12:45
Izvor: Sportske.net

Fudbaler iz Kragujevca Slavko Perović odlučio je nedavno da završi karijeru, a oprobaće se i na novoj poziciji.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajic
fkradnicki.com/Nenad Kotlajic

Povezane vesti

Slavko Perović je završio fudbalsku karijeru prošle godine igrajući za Dinamo iz Bukurešta, prethodno je sa uspehom nosio dres Manise, Alanije, Denizlija i Istanbulspora u Turskoj, kao i Obilića, Zvezde, Srema, Napretka i Rada u domaćem šampionatu. 

Sada se vratio u svoj rodni Kragujevac gde je kao dečak nastupao za Radnički, a sada će obavljati funkciju sportskog direktora.

''Jako sam srećan što sam posle punih dvadeset godina ponovo u klubu koga volim i za koji navijam od malih nogu. Radnički 1923 je sigurno među pet najboljih klubova u državi, ako uzmemo obzir tradiciju, veličinu grada i navijače. To mi je omogućilo da sa lakoćom donesem jednu inače tešku životnu odluku i latim se ove prilično odgovorne funkcije'', izjavio je Perović i dodao:

''Nastojaćemo da neke naše bivše igrače, bilo da su oni aktivni ili su već okončali svoje karijere, vratimo u klub, kako bi svojim znanjem i iskustvom doprineli tome da ovaj klub ide u pravom smeru. Ja sam već obavio neke preliminarne razgovore sa pojedinim igračima i oni su spremni da se uključe u rad u kluba.

Mislim da je igrački kadar Radničkog 1923 jako kvalitetan, što pokazuje i trenutni plasman na tabeli.

Ono što je neka moja vizija za ovaj prelazni rok, to je da igrački kadar dodatno ojačamo dovođenjem nekolicine mladih igrača i da već sad pripremimo ekipu za potencijalni ulazak u Super ligu, a da onda u junu i julu angažujemo još par kvalitetnih igrača na deficitarnim pozicijama'', otkrio je Perović .

Radnički je prvoplasirani na tabeli Prve lige u ovom trenutku, a očekuje se još pojačanja u narednih par dana u Kragujevcu. 

Da li se kragujevački velikan vraća gde i pripada?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak