Slavko Perović pred derbi hvali Pazarce i ''lukavog'' Sivića: ''Baš mi se sviđa kako su selektirali ekipu''

Autor: Darko Mitrović
petak 27.09.2024.
20:30
Izvor: Sportske.net

Lepe reči sportskog direktora kragujevačkog Radničkog upućene na adresu velikog rivala.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dueli Novog Pazara i kragujevačkog Radničkog uvek su izazivali veliko interesovanje, bez obzira u kom rangu takmičenja su se sastajali, a sutrašnji duel će biti na veoma visokom nivou, kako zbog kvaliteta ekipa, tako i zbog odličnog terena na renoviranom Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Utakmica je na programu u subotu od 18 časova u Novom Pazaru, a dan pred ovaj derbi 10. kola Superlige Srbije, sportski direktor Radničkog Slavko Perović je gostovao na lokalnoj Radio televiziji Kragujevac, gde je izneo svoja očekivanja od ovog duela.

''To je tradicionalno teška utakmica zbog našeg zdravog rivalstva sa Novim Pazarom, domaćeg terena koji je specifičan, ali i zbog kvaliteta tima koji je ove sezone skockan na pravi način. I pre naše utakmice sam pričao da mi se jako sviđa kako je Novi Pazar ove godine selektirao ekipu oko Adema Ljajića, sa kvalitetnim i dokazanim superligaškim igračima, od kojih su neki imali karijere u inostranstvu, pa su se sada vratili''.

Posebno je pohvalio i trenera Pazaraca Tomislava Sivića. 

''Imaju jednog trenera koga jako cenimo i poštujemo - Tomislava Sivića. Gde god da je bio poslednjih godina, beležio je dobre rezultate. On važi za lukavog i inteligentnog trenera koji zna da stekne poverenje ekipe i koji zna da motiviše ekipu. Teško je igrati protiv njega. Svakako imaju veliko poštovanje sa naše strane, ali smo fokusirani na sebe. Poštujemo svakoga, ne plašimo se nikoga. Čeka nas teška utakmica, ali smo ih igrali i do sada, pa je to još jedan novi izazov'', naglasio je Perović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke