Slavoljub Đorđević: "Prvenstvo je prioritet, promeniću tim za duel sa Zvezdom"

Autor: Milovan Longinov
sreda 06.12.2023.
00:05
Izvor: Sportske.net

Zna se šta je prioritet, ali...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Slavoljub Đorđević rekao je danas da je za njegovu ekipu prvenstvo prioritet i da će u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde u osmini finala Kupa zbog umora igrača morati da promeni tim, ali da se neće predavati u Beogradu.

"Gostujemo Zvezdi na njihovom stadionu što je uvek izazov, ali moramo i da budemo realni i sagledamo celokupnu sliku. Igrači su dosta iscrpljeni i fizički i psihološki i sigurno ću morati da pravim određene rokade. Situacija na tabeli nam govori da prvenstvo mora da nam bude prioritet, a mi posle utakmice u Кupu igramo protiv Partizana. Želimo da do zimske pauze sakupimo što više bodova. To ne znači da u Beograd idemo sa belom zastavom", rekao je Đorđević. 

 Fudbaleri Radničkog igraju u sredu od 18 časova u Beogradu protiv Crvene zvezde, utakmicu osmine finala Kupa Srbije. 

 "Zahtevaću, kao i uvek, maksimalno angažovanje i borbenost od mojih igrača, da se isprsimo koliko možemo. Кada se utakmica završi želimo da budemo sigurni da smo dali sve od sebe, videćemo za šta će to biti dovoljno", naveo je trener niške ekipe, koji je svojevremeno bio kapiten Zvezde.

On se osvrnuo i na prethodne dve utakmice njegove ekipe u prvenstvu i dva poraza, protiv TSC-a i Čukaričkog. 

 "Bez obzira na to što smo poraženi od odličnih ekipa koje igraju u Evropi, ne mogu da budem zadovoljan. Video sam značajan napredak u igri mog tima protiv TSC-a, bili smo blizu pozitivnog rezultata ali, nažalost, poraženi smo. I dalje sam optimista i verujem u moje igrače. Nadam se da i oni veruju da zajedno možemo da ostvarimo uspeh bez obzira na raspored", rekao je Đorđević.

U Super ligi Radnički je pretposlednji sa 13 bodova, a u sledećem kolu dočekaće prvoplasirani Partizan.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke