Slaže se Voša koja napada vrh - Stigao Marko Poletanović!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 13.06.2024.
17:46
Izvor: Sportske.net

Veliki povratak!

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Marko Poletanović novi je član FK Vojvodina i treće pojačanje "stare dame" ovog leta.

Poletanović (30) potpisao je ugovor na dve godine, a ovo će mu biti drugi mandat u matičnom klubu. On igra na poziciji zadnjeg veznog igrača i treće je pojačanje "stare dame" u ovom prelaznom roku, nakon što su ranije potpisali Mihai Butean i Marko Veličković.

"Veoma sam srećan što sam se vratio u Vojvodinu gde sam napravio svoje prve korake, osvojio prvi trofej i gde sam upoznao prijatelje sa kojima sam i danas u kontaktu. Vojvodina je veliki klub, u poslednje dve godine imaju odlično rukovdostvo na čelu sa Dragoljubom Zbiljićem. Samim tim što dolaze igrači iz Francuske i Španije dovoljno govori o tome i to je veliki klub za Vojvodinu. Srećan sam što sam se vratio i jedva čekam da se pridružim ekipi", rekao je Poletanović.

Poletanović je rođeni Novosađanin, ponikao je u omladinskoj školi "Ilija Pantelić", a kasnije je bio član generacije koja je osvojila prvi trofej u Kupu Srbije 2014. godine.

Iz Vojvodine je otišao januara 2015. godine, nakon 97 odigranih utakmica u dresu "stare dame", u belgijski Gent, a kasnije je igrao i za tamošnji Zulte Varegem, potom Crvenu zvezdu, Tosno, da bi od 2018. do danas nastupao za poljske klubove Jageloniju, Rakov, Vislu Krakov i poslednje Zaglebje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke