Sledeće nedelje pet potpisa u Voši i to je tek početak

Autor: Milovan Longinov
petak 26.03.2021.
19:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Podatak za ponos.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener omladinaca Vojvodine Aleksandar Radunović zadovoljan je radom i igrama svoje ekipe i veruje da će u budućnosti iz škole Novosađana biti još veći broj prvotimaca.

Radunović je omladince Vojvodine preuzeo u januaru, a pod njegovom palicom "stara dama" upisala je tri pobede. Najteži test sledi u subotu od 13 časova kada će njegov tim gostovati Crvenoj zvezdi.

"Idemo da pokažemo svoje najbolje lice, da vidimo gde smo u ovom momentu. Igramo protiv jednog od najboljih timova u ligi, uz nas, Partizan, Brodarac i Čukarički i želimo da pokažemo svoj maksimum. Siguran sam da u tom slučaju rezultat neće izostati", istakao je Aleksandar Radunović i dodao:

"Od kako sam preuzeo ekipu, u januaru, odigrali smo prva tri kola, vezali smo tri pobede i zbog toga sam zadovoljan. Igra može i mora da bude na višem nivou, ali generalno sam zadovoljan ovim delom od kako sam ja tu. Pred ovim momcima je lepa budućnost, vredno treniraju i samo treba tako i da nastave", naglasio je Radunović.

On je posebno pozdravio potez kluba što će tokom sledeće nedelje, tačnije u sredu, petorica omladinaca potpisati profesionalne ugovore.

"To je odlično za sve, pre svega za klub i za te momke. To je znak da klub u bliskoj budućnosti ozbiljno računa na njih. Takođe, to treba da bude dodatni podsticaj i motiv za sve omladince i mlađe igrače i mislim da to samo pozitivno utiče na naš dalji radi. Ti potpisi su još jedna potvrda u nizu da se u Vošinoj školi dobro radi. Uz neke stvari koje ćemo podići na viši nivo, siguran sam da će u budućnosti još veći broj igrača biti prvotimci Vojvodine", uverava Radunović.

Radunović je pozdravio i povratak Milana Kosanovića u svoju Vojvodinu.

"Kada pored sebe u klubu imate čoveka koji poseduje takvu energiju, iskustvo i ideje, onda je svima nama dodatno lakše i lepše da radimo. Verujem da ćemo njegove ideje ubrzo i početi da sprovodimo u delo. Njegov povratak je od ogromne koristi kako za prvi tim, tako i za omladinsku školu", zaključio je Aleksandar Radunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke