Šljivić pred Javor: "Uvek teško u Ivanjici, ali želimo da ostanemo prvi"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.03.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Utakmica je na programu u subotu od 16 časova.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/ 2024 ®

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde u subotu od 16 časova očekuje gostovanje Javoru u Ivanjici. 

Očekivanja pred utakmicu izneo je za Zvezdin sajt vezista "crveno-belih" Jovan Šljivić, koji se priključio ekipi nakon reprezentativnih obaveza.

"Očekujem teško gostovanje, ali ušli smo u odličnu formu, tako da smatram da ćemo odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Javor je dobra ekipa, u Ivanjici nikada nije lako, ali imamo pravo da budemo puni samopouzdanja, jer smo prvi na tabeli. S obzirom na lidersku poziciju, siguran sam da ćemo dati sve od sebe kako bi zadržali taj status na tabeli. Mnogo se dobro osećamo kada smo tu gde pripadamo", istakao je Šljivić.

U prvom planu je istakao sjajan timski duh.

"Milojević je mnogo doneo svojim dolaskom. Igramo sjajno, što se vidi i na delu, pobeđujemo, i kompaktni smo. Lično se i ja bolje osećam nego jesenas, opušteniji sam na terenu i siguran sam da me najbolje partije tek očekuju. Samopouzdanju su doprinele i dve dobre utakmice koje sam odigrao u reprezentaciji. Planiram da tako nastavim i u Zvezdinom dresu", kazao je mladi vezista.

"Cilj je jasan, a on je dupla kruna. Ubeđen sam da ćemo to ostvariti, a na svakom pojedincu je da doprinese što više moguće. Tim smo i to dobar, tako da verujem da ćemo svi zajedno slaviti na kraju sezone, ali moramo da idemo utakmicu po utakmicu", smatra Jovan Šljivić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke