Sloboda - Oporavak na vidiku?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.02.2015.
17:25
Izvor: Sportske.net

Uoči nedavne sednice Skupštine kluba, strahovalo se da će se doskorašnji superligaš iz Užica možda i ugasiti ove zime. Ipak, stvari su počele da se pokreću sa mrtve tačke.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Podsetimo, pre samo dvadesetak dana, činilo se da je situacija bezizlazna. Nije se znalo ni da li će se i gde ekipa pripremati za nastavak sezone, kao ni kakav će igrački kadar biti i da li će Sloboda uopšte nastaviti takmičenje u Prvoj ligi Srbije.

Ipak, posle izbora novog rukovodstva, i FSS i lokalna samouprava su obećali Užičanima pomoć, svako u svom domenu, pa ovih dana imamo i vesti o pojačanjima koja stižu u ekipu Slobode.

Tako su novi igrači Slobode prethodnih dana postali Srđan Grujičić, bivši vezni fudbaler Donjeg Srema, zatim povratnik Mladen Popović, pa Boris Došljak, koji je stigao iz poljske druge lige, Luka Čančarević iz Jedinstvo Puteva i Nemanja Mančić, bivši igrač pirotskog Radničkog.

Pod vođstvom trenera Milenka Kikovića, Sloboda je već odigrala i pripremnu utakmicu sa Drinom iz Višegrada na Zlatiboru (1-1) i više nema dileme da li će se Sloboda takmičiti u nastavku sezone.

Ipak, trajnije rešenje se još uvek traži, a sve su glasniji zagovornici ideje o fuziji Slobode i Jedinstvo Puteva. Ali, o tome će se nešto konkretnije znati po okončanju sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke