Slobodan Rajković srušio Vošu na otvaranju "TSC arene"!

Autor: Milovan Longinov
subota 25.09.2021.
17:53
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda za TSC u istorijskom danu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na gostovanju u Bačkoj Topoli od ekipe TSC-a rezultatom 1:0 (0:0) u 10. kolu Super lige Srbije. 

Ovo je bio istorijski dan za domaći tim, koji je po prvi put igrao zvaničnu utakmicu na svom novom stadionu, a u to ime kapiten Vojvodine Nemanja Čović je ispred FК Vojvodina uručio plaketu kao simboličan poklon kapitenu TSC-a Tomanoviću.

Jedini pogodak na meču postigao je Slobodan Rajković u 48. minutu. 

TSC je danas bio bolji rival, stvorio je više šansi, dominirao tokom čitave utakmice i zasluženo došao do pobede. 

Najbolju šansu u prvom poluvremenu imao je Bastajić, koji je u 43. minutu pobegao odbrani domaćih, prihvatio pas Vukadinovića, najpre ga je zaustavio golman Jorgić, a potom je njegov novi pokušaj sa gol linije izbio Aranđel Stojković.

Tek što je počelo drugo poluvreme, u 48. minutu Slobodan Rajković je postigao pogodak za vođstvo domaće ekipe. TSC je nakon vođstva dobio vetar u leđa, a u 56. minutu Banjac je imao treći pokušaj, ali je sa ivice šesnaesterca šutirao preko gola. Novu odličnu šansu domaći tim je imao posle dva minuta, Stojković je gađao iz slobodnjaka, ali je Nikola Simić maestralnom paradom sačuvao svoju mrežu. U finišu je Simić ponovo sačuvao Vošu, pošto  je zaustavio pokušaj Bočkaja sa distance.

TSC je do kraja uspeo da sačuva vođstvo i dođe do šeste pobede u prvenstvu, te sa 20. bodova zauzima treće mesto na tabeli, dok je Vojvodina šesta sa 15.ž

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke