Slot se vraća u Beograd, hoće li Stanojević osvetiti Miloševića?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 25.02.2022.
14:24
Izvor: Sportske.net

Posle dve i po godine ponovo u Humskoj.

EPA/Koca Sulejmanovic
EPA/Koca Sulejmanovic

Povezane vesti

Ime trenera Fejnorda Arnea Slota navijačima Partizana ne znači mnogo, ali ukoliko se zna da je holandski stručnjak vodio AZ Alkmar u sezoni 2018/2019 u Ligi Evrope i da je uskratio crno-belima evropsko proleće, stvari će postati daleko jasnije.

Krajem septembra 2019. godine holandski stručnjak je izborio 2:2 protiv Partizana u Beogradu, da bi dva meseca kasnije istim rezultatom oduzeo koban bod beogradskom timu, koji mu je oduzeo i poslednju šansu za prolaz dalje.

U međuvremenu je u decembru 2020. godine smenjen sa ove funkcije, a pola godine kasnije preuzeo je Fejnord, sa kojim je u danu kada ga je sudbina ponovo spojila sa Partizanom produžio ugovor do 2024. godine.

Slotov AZ Alkmar ni u jednom od dve utakmice protiv Partizana na jesen 2019. godine nije bio bolji tim, ali je izvukao pozitivan rezultat i zasluženo ili ne osujetio crno-bele.

Sada je trenutak Partizanove istine. Hoće li Aleksandar Stanojević uspeti ono što nije Savi Miloševiću li će Slot po drugi put biti koban po crno-bele?

Od igrača koji su bili akteri spomenutih duela protiv tima iz Alkmara trenutno su tu Bojan Ostojić, Nemanja Miletić, Slobodan Urošević, Saša Zdjelar, Bibras Natho i Lazar Marković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke