Slovaci predstavili Partizan - ''Grobari'' će biti ponosni! Šta mislite, koji gol iz derbija su izdvojili?

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.07.2021.
17:41
Izvor: Sportske.net

Sve su uspeli da smeste u dva i po minuta.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sutra od 20 časova i 45 minuta gostuju na MOL Areni protiv domaćeg DAC 1904 Dunajske Strede u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Partizan je prvi meč dobio sa 1:0 prošlog četvrtka u Humskoj, a dan pred revanš, DAC je na svom YouTube kanalu, kao i klupskom sajtu, zvanično predstavio svog sutrašnjeg gosta.

U njihovom video klipu koji se nalazi u prilogu, istaknuta je duga i slavna istorija beogradskog kluba, od 1945. do danas. Nisu propustili da istaknu i finale Kupa šampiona iz 1966. godine, kada je Partizan  poražen od Reala sa 2:1, a podseća se i na učešća crno-belih u grupnoj fazi Lige šampiona, 2003. i 2010. godine.

Kada su u pitanju večiti derbiji, izdvojen je gol Bibarsa Natha iz prošlogodišnjeg polufinala Kupa, pošto se prethodno Sadik majstorski oslobodio Degeneka.

Sve to je ispraćeno uz impresivne kadrove iz Humske i fantastičnu atmosferu koju su navijači Partizana umeli da naprave. Kada su ''Grobari'' u pitanju, Slovaci naglašavaju da je ta navijačka grupa poznata širom sveta...

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke