Složni Trajković i Kruščić: "Odlučila agresivnost Pazara u prvom poluvremenu"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.07.2024.
23:15
Izvor: Sportske.net

Treneri dva tima smatraju da je Novi Pazar odigrao bolje prvo poluvreme i da je to razlog njihovog slavlja.

Irfan Licina/FK Novi Pazar
Irfan Licina/FK Novi Pazar

Povezane vesti

Na konferenciji za novinare pojavio se Nikola Trajković, šef struke Novog Pazara, kao i Miloš Kruščić, šef struke Spartaka iz Subotice. 

Novopazarci su slavili sa 3:2 u jednom zanimljivom meču.

Prvi se oglasio Miloš Kruščić. 

"Čestitam im na zasluženoj pobedi. Utakmicu je odlučio početak gde smo ušli loše, a oni ušli agresivno. Trudili smo se da mi uđemo tako, ali nismo izgledali dobro u prvih 20 minuta. Kada sam pomislio da smo uspeli da se isčupamo, dese se te situacije... Imali smo neku šansu da nešto uradimo, a onda drugi gol iz slobodnog udarca... Prvo poluvreme jako loše, u drugom smo nešto menjali. Pokušali da budemo korektniji, nije bilo loše, bilo je dobrih situacija, ali je treći gol odlučio. Posle toga je bilo jako teško, ali mi je drago što smo se borili do kraja. Definitivno je prvo poluvreme odlučilo, ta agresivnost Pazara", rekao je Kruščić. 

Apsolutno se slaže njegov kolega na klupi Novog Pazara. 

"Složio bih se sa kolegom, videli smo isto utakmicu. Prvo smo ušli agresivno, kontrolisali smo igru i bili opasni. Uspeli smo da postignemo dva lepa gola i da odemo zasluženo sa dva gola prednosti. Drugo je nešto na čemu moramo da radimo. Znate da smo promenili 15 igrača, znate da smo morali da radimo na ofanzivnim i defanzivnim principima. Ne sme da se dešava da primamo gol u tranziciji i da uđemmo u nervozu. Jako je bitno da smo zabeležili tri boda. Svaki dan će nam pomoći da delujemo još ozbiljnije na terenu", rekao je Trajković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke