Slučaj "Jović" nije gotov, oglasio se i FSS!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 29.10.2019.
09:14
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Sportski direktor reprezentacije Srbije Vladimir Matijašević izneo stav saveza.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Selektor Srbije Ljubiša Tumbaković nije zvao Luku Jovića za mečeve protiv Paragvaja i Litvanije, pa su odmah krenule priče o kršenju discipline.

Fudbaler Real Madrida je pred meč sa Luksemburgom javio jednom članu stručnog štaba da ima problem sa povredom i to SMS porukom što se nije dopalo strategu "orlova".

Mnogi smatraju da je njegovo nepozivanje kazna za takav postupak, ali sportski direktor reprezentacije Srbije Vladimir Matijašević istakao je u izjavi za Telegraf da takve stvari nisu neuobičajene.

"Nije to ništa neuobičajeno, to se događa i drugima. Luka je posle meča sa Portugalom bio povređen, ali se nije javio selektoru. Pričao sam s njim i objasnio mu da disciplina mora da se poštuje. Mislim da neće biti nikakvih problema u budućnosti ako se bude pridržavao toga. Jović je pogrešio, ali nije odstranjen iz reprezentacije", kazao je Matijašević koji je potom naveo primer Dušana Tadića.

"Ako Tadić, koji je kapiten Ajaksa i zamenik kapitena Srbije, može dva puta da dođe u Pazovu i javi da ima problema sa leđima, onda mogu i svi ostali. Želimo da napravimo kvalitetnu grupu, da se poštuju pravila. Jović nije precrtan, on je talentovan igrač, budućnost našeg fudbala. Mlad je i normalno je da greši, ali za svakoga postoji novo sutra", istakao je sportski direktor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Tuesday, 29.10.2019
10:23

Normalno. Ako moze jedan Tadic koji je institucija onda mogu i moraju svi ostali. Decko car. Objasnio naduvanim zvezdama sta znaci profesionalizam. Cuj pustio SMS...pa nije ti to devojka ili potrcko pa da pustas poruke...strasno sta sve sebi ovi fudbaleri dozvoljavaju. Strasno. Pa da si Messi ima da se javis.