''Slučaj Vranješ'' se zakuvava - Sad i Nađ ima poruku za Kralja!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.05.2023.
12:49
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Da li je sada sve jasno?

2022 Starsport.rs ©
2022 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle očajne sezone koja je juče za Partizan završena, navijači crno-belih očekuju brojne promene na svim nivpoima u klubu, ali teško da ćete naći bilo koga ko je mogao da očekuje dolazak Ognjena Vranješa u Humsku ovog leta.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je bez kluba posle katastrofalnog zemljotresa u Turskoj u februaru, nedavno je ponuđen Partizanu i prema poslednjim informacijama transfer je vrlo blizu realizacije.

Ne samo što je igrao za Partizanovog najvećeg rivala, Vranješu navijači crno-belih zameraju i neke izjave u kojima je negativno govorio o Partizanu, a svojevremeno se uvredljivo izrazio i o Albertu Nađu koji je sada pomoćni trener Partizana.

Juče je sportski direktor Partizana Ivica Kralj potvrdio interesovanje za Vranješa, ali i izrazio nadu da će ga navijači prihvatiti i da po tom pitanju neče biti problema.

Ali, navijači su sinoć i transparentom ''Vranješ - ne može'', kao i pogrdnim skandiranjima pokazali da se ne slažu sa tom ocenom Ivice Kralja, a danas se, takođe za ''Informer'', kratko oglasio i Albert Nađ.

''Neka ga dovede Kralj ili ko ga već dovodi. Pitajte njih za to. Ja ne bih mnogo da se bavim time. Moje je da radim u klubu'', kratko je rekao Nađ.

Postaje sve zanimljivije, ali i komplikovanije... I postavlja se pitanje treba li upravi Partizana dodatna konfrontacija sa ionako već nezadovoljnim i razočaranim navijačima, bez obzira na Vranješove igračke kvalitete.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke