Smiljanić: "U Lučane idemo pripremljeni do detalja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.08.2014.
21:10
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca dobili su tokom nedelje novog trenera a Branko Smiljanić rekao je pred gostovanje Mladosti da tim odlazi u Lučane do detalja pripremljen i spreman za borbu sa dobro poznatim rivalom.

Facebook: Branko Smiljanic
Facebook: Branko Smiljanic

Povezane vesti

Ceh za neočekivano loš početak sezone superligaša iz Kruševca platio je trener Siniša Gogić kojeg je u četvrtak zvanično zamenio Branko Smiljanić.

Novi trener Napretka predstavljen je danas na stadionu pod Bagdalom a promocija je iskorišćena i kao najava predstojećeg gostovanja "Čarapana" u Lučanima.

"U utakmicu ulazimo maksimalno ozbiljno i maksimalno skoncentrisano, do detalja pripremljeni. Neće nam biti lako, obzirom da je njih trener bivši Napretkov trener Neško Milovanović, ali možda u ovoj situaciji mi mnogo bolje poznajemo njegove igrače nego on naše" rekao je Branko Smiljanić.

Novopečeni strateg Napretka istakao je da očekuje taktičko nadmudrivanje sa Neškom Milovanovićem i da se nada uspehu svog tima.

"Neško je takmičar i taktičar, mi smo to isto i tu ćemo negde zategnuti, pa ko bude bolji tog dana, sigurno ćemo pružiti ruku i čestitati jedan drugom. Nadam se da ćemo to biti mi, i da ćemo se radovati tome" zaključio je Smiljanić.

Fudbaleri Napretka nakon tri odigrane utakmice zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom a gostovanje u Lučanima na programu je u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke