Snimak bruke u Subotici - Bajić ispucavao kao Vinatijeri!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.11.2017.
23:39
Izvor: Sportske.net

Snimak koji sadrži najzanimljivije detalje sa meča u Subotici biće dovoljan da shvatite na šta se u Srbiji sve fudbal u 21. veku.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Bez želje da se svrstavamo na bilo čiju stranu i namere da ulazimo u ti da li su sudijske odluke i reakcije igrača opravdane, ali ono što se večeras dešavalo u Subotici slobodno se može nazvati brukom srpskog fudbala.

Spartak je nakon preokreta slavio protiv čačanskog Borca rezultatom 3:1, a gosti su čitavo drugo poluvreme igrali sa devetoricom.

Pisali smo posle meča o tome šta se sve dešavalo, ljubitelji fudbala su imali prilike da vide pojedine detalje sa utakmice, a sada se na zvaničnom sajtu Super lige pojavio snimak sa najzanimljivijim detaljima.

Verujemo da će vas golovi najmanje zanimati što van ne zameramo. Kada pogledate šta se sve dešavalo na terenu i na šta je ličija utakmica najvišeg fudbalskog ranga jedne zemlje sami ćete donositi zaključke.

Ono što posle utakmica Crvena zvezda - Borac, Crvena zvezda - Rad i Spartak - Borac možemo da zaključimo, jeste da su sudije dobile direktivu da na svaki prigovor mašu žutim i crvenim kartonima kao konfetama, tako da ostaje da vidimo da li će takav pristup doneti dobro ili loše fudbalskoj igri.

Fudbaleri Borca večeras su želeli da napuste teren, na drugo poluvreme su kasnili a zatim pet minuta sedeli na terenu leđima okrenuti rivalu. Tokom drugog dela golman Vladimir Bajić ispucavao je lopte preko tribina i podsetio na legendu NFL-a Adama Vinatijerija.

Zaključke nećemo izvoditi, ostavljamo vam da pogledate šta se dešavalo u subotici i sami kažete šta mislite. Sigurni smo samo da ovo nema nikakve veze sa fudbalom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan_89
Monday, 20.11.2017
12:04

A i ovi igrači spartaka su trebali da daju malo podrške borcu ipak su to kolege da tako kazem a ovako ce docekati da i njih neko ovako pokrade pa ce im djavo biti kriv... Jedino kako mogu sudije da se nauce pameti je da se igraci ujedine. Koliko bi smekerski potez bio da je prvi penal promasio namerno jer je očigledno da nije bio penal, i da jeste pre toga je bio faul nad igracem borca

avatar
Miso Gajic
Monday, 20.11.2017
10:38

Isterati iz lige, a igrača broj 22, a i golmana zbog ispucavanja lopti preko tribina ,doživotno kazniti. Bez obzira da li je sudija pogriješio , ovako se ponašati je krajnje neprofesionalno i nepošteno prema publici , domaćinu i na kraju prema fudbalu kao sportskoj i viteškoj igri.

avatar
PADAMNAGORE
Monday, 20.11.2017
10:07

Kontra faul prvo koji se desio pre penala i kasnije se igrac baca u igraca i ovaj svira penal. Au au au.. posle se kartonima branio ali sramota.. ovakvo sudjenje na Jelen super ligi... pa ovo se vise ne vidja ni u beton ligama stvarno.

avatar
Volem Vosu
Monday, 20.11.2017
09:44

Svaka cast igracima Borca sto nisu cutali na ovo. Sve su lopte u sumu trebali poslati. Neki ljudi nemaju nikakvog stida.

avatar
Poznavalac
Monday, 20.11.2017
08:36

sramota i bruka cacana,do tog penala su imali perfektno sudjenje..a,penal jeste prestrogo dosudjen ali to nije razlog da se onako reaguje,bruka i sramota za klub koji ovim svojim postupcima nam stavljaju do znanja da nisu klub za najvisi stepen takmicenja..pa i da je pogresio sudija nije smak sveta,desavaju se greske.Ovo govorim na osnovu onoga sto sam video na snimku.

avatar
Stefan Lazović
Monday, 20.11.2017
12:58

druze ako pratis malo, njih sistematski **** sudije iz utakmice u utakmicu. To ne moze biti slucajno, svako bi poludeo

avatar
The_Matrix
Monday, 20.11.2017
01:56

Kao sto su ga one godine spasili tako ga vec godinama i guraju kroz SL. Spartak je jedna od najgorih ekipa koja ima jake ljude u savezu. Srpski fudbal je dotakao dno i bolje ga ugasiti nego ovo da se gleda. Neka partizan i cz igraju 10x godisnje i neka tako odluce za titulu jer svakako niko drugi ne sme da je uzme

avatar
Iznogoud
Tuesday, 21.11.2017
12:58

Spartak je protiv svake ekipe, osim Zvezde i Partizana, stvorio vise sansi. To mu sudije nisu namestile. Protiv Borca su isto bili bolji do tog penala koji nije trebao da postoji zbog igranja rukom i faula u napadu, ali su isto tako osteceni za penal ranije. Sudije su nam katastrofalne, to stoji, ali da ga psujes i vijas po terenu... Pa gde ste to videli?

avatar
Markic85
Monday, 20.11.2017
01:36

Ako nista drugo cuce se za Super ligu sirom sveta danas I sutra ce biti predmet sprdacine...

avatar
Amar Zornic
Monday, 20.11.2017
01:34

E moja srbijoo

avatar
Povratak kralja 59
Monday, 20.11.2017
01:20

Koja je razlika između ovog 1. igranja rukom igrača Spartaka, 2. u nastavku povlačenja za dres protivničkog igrača, 3. u nastavku traženje kontakta tj. simuliranja penala i onog penala koji je dosudio Majo Vujović za zvezdu kada je 1. Kadu bio u ofsajdu, 2. u tom trenutku primio loptu rukom i 3. na kraju takođe simulirao i dobio penal? Gotovo nikakva. Da ne nabrajam dalje ali zvezda u svakoj sezoni ima bar po jednu ovakvu bruku.