Soči mora da spremi tešku artiljeriju, znate kad je Partizan primio poslednji gol?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 01.08.2021.
23:44
Izvor: Sportske.net

Golmani Partizana čuvaju mrežu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su Voždovac sa 4:0 u okviru trećeg kola Super lige Srbije, bila je to treća pobeda u ovoj sezoni crno-belih, odnosno peta u svim takmičenjima ako računamo i dve pobede protiv Dunajske Strede u okviru Lige konferencija. 

Sve pobede su zabeležene bez primljenog gola. 

Ne samo to, golmani Partizana nisu imali previše posla u prethodnom periodu, ako ne računamo dobru rolu mladog Popovića koji je odbranio penal i jednu situaciju 1 na 1 sa igračem Dunajske Strede. 

Uglavnom, odbrana itekako izgleda uigrano, baš kao i u drugom delu prethodne sezone, pa možemo reći da je Stanojević već udario pečat na ovu ekipu Partizana. 

Znate kada je Partizan primio poslednji gol?

Desilo se to protiv Mladosti iz Lučana, igrao se 24. minut kada je Bojović doneo pobedu Mladosti u poslednjem kolu prvenstva Srbije, a posle te utakmice Partizan je odigrao i derbi u Kupu Srbije gde 120 minuta nije primio gol, kasnije je poražen nakon penala. 

Ako računamo ovih pet utakmica, tih 120 minuta protiv Crvene zvezde i 66 minuta protiv Mladosti, dolazimo do sjajnog podatka da Partizan nije primio gol u zvaničnim utakmicama čitavih 636 minuta, ne računajući nadoknade vremena svih poluvremena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke