Šok izjava Srđe Kneževića: ''Stojke u moje vreme ne bi mogao da nosi traku svetog kluba!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.08.2022.
22:33
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

''Sad mi je prilika da ovo kažem''...

Marko Djokovic/Starsportphoto ©
Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Povodom utakmice Hamrun - Partizan večeras je jedan od gostiju TV Arena sport bio nekadašnji defanzivac Partizana Srđa Knežević.

Svojevremeno je bio britak na terenu, beskompromisan, a sada takav utisak ostavlja i na početku svoje trenerske karijere. Bar se takav utisak stekao posle njegovog večerašnjeg gostovanja na pomenutoj televiziji.

U analizi po završetku meča na Malti koji je završen rezultatom 3:3, Knežević se dotakao problema golmana koji je takođe primetan ove sezone u Partizanu, jer crno-beli još uvek nemaju čuvara mreže sa velikim autoritetom posle odlaska bivšeg kapitena Vladimira Stojkovića.

A onda, (ne)očekivani komentar Kneževića - potpuno otvoreno, bez dlake na jeziku...

''Golman je jako važan, i na malom fudbalu, a kamoli na ovom nivou, Partizan nema rešeno to pitanje.

Ranije se znalo da brani Stojković, unosio je sigurnost, a sad ne znamo da li će u nedelju da brani Popović ili Stevanović. Mora da se zna ko je golman, od njega mnogo toga polazi.

Ali, moram da kažem za Stojkovića, ovo mi je sad šansa...

Kakav god da je bio, cenim ga kao golmana, ali da on nosi traku u Partizanu, a da je bio u Zvezdi, to je tek apsurd! U moje vreme sigurno ne bi mogao da nosi traku dok sam ja bio u klubu, koliko god da je kvalitetan. Ovako je okej lik, ali nikad u moje vreme ne bi mogao da nosi traku svetog kluba.

I još nešto da kažem - nikada ne bih dovodio igrače u Partizan koji imaju veze sa Zvezdom, bez obzira koliko su kvalitetni, taman da su na reprezentativnom nivou'', poručio je Knežević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke