Šok - Luka Milivojević rekao "zbogom" uz teške reči!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.03.2021.
09:05
Izvor: Sportske.net, novosti

Odluka je konačna.

Beta/AP Photo/Mark Baker
Beta/AP Photo/Mark Baker

Povezane vesti

Luka Milivojević više neće nositi dres reprezentacije Srbije.

On je i javno saopštio svoju odluku, samo dan nakon što ga je Dragan Stojković Piksi izostavio sa spiska za start kvalifikacija za SP 2022. 

Milivojević je poželeo sreću novom selektoru, ali su pale i neke teške reči, njegovo saopštenje koje su prenele Novosti, prenosimo u nastavku:

"Želim ovom prilikom javno da se ѕahvalim novoiѕabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu, što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa  reprezentacije Srbije sa svojih 29 godina.

Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iѕ reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili (mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje seelektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima).

Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti, i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije puno sreće i uspeha u budućnosti", poručio je Luka Milivojević.

Rođeni Kragujevčanin je za reprezentaciju debitovao kod Siniše Mihajlovića 14. novembra 2012. godine, a do sada je odigrao 39 utakmica i postigao jedan gol.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Saturday, 06.03.2021
14:40

Ma ne nije istina,mi imamo najuspesniji i najposteniji savez ikada! 13 liga u evropi hej! Tu i tamo po neka tribina,zemljani put,traktor,mali dileri,krimosi i menadzeri.. uglavnom, najbitnije da "Napredujemo"

avatar
Bojan Ilić
Saturday, 06.03.2021
10:29

Zbog ovakvih odluka duša krvari, ne mogu da verujem da nam odlaze ključni igrači koji su čak i kapiteni u svojim klubovima. Branislav Ivanović, Nemanja Matić pa sada i Luka Milivojević, šta reći. Žalosno.