Šok terapija urodila plodom - Ludogorec raspucan pred Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.08.2014.
20:54
Izvor: Sportske.net

Šampion Bugarske prekinuo je seriju od četiri utakmice bez pobede samo nekoliko dana uoči revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom.

ludogorets.com
ludogorets.com

Povezane vesti

Smena trenera očigledno je pozitivno uticala na igrače Ludogoreca koji su posle četiri susreta u svim takmičenjima na kojima nisu znali za trijumf stigli do ubedljive pobede.

Šampion Bugarske večeras je u okviru trećeg kola tamošnjeg fudbalskog prvenstva upisao prvu pobedu u sezoni pošto je u trećem kolu kao domaćin savladao ekipu Mareka rezultatom 3:0 (1:0).

Mučili su se fudbaleri Ludogoreca u prvom poluvremenu i pitanje je da li bi upisali ubedljiv trijumf da već u 13. minutu Lačev nije postigao autogol i doneo prednost ekipi iz Razgrada.

U drugom delu šampion Bugarske stiže do još dva gola, na startu i u završnici poluvremena, pa tako sa dojučerašnjim zamenikom Stojčeta Stoeva stiže do prvog trijumfa u novoj sezoni bugarskog šampionata.

Stručni štab i fudbaleri Partizana mogu samo da se nadaju da su Bugari svoju "šok terapiju" zbog smene trenera pozitivno iskoristili već večeras i da će u Beogradu tim iz Razgrada biti neefikasan.

Jasno je međutim da večerašnji trijumf ima veliki značaj za ekipu Ludogoreca koja je posle četiri utakmice bez trijumfa pobedila i to sa ubedljivih 3:0.

Podsećamo da je revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca zakazan za narednu sredu sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke