Šokantna Lalatovićeva tvrdnja posle meča sa TSC-om: ''Gledam kolegu kako vodi tim, a ja...''

Autor: Darko Mitrović
subota 12.11.2022.
19:15
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sudija mu se obratio upozorenjem pre početka meča.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Niški Radnički nije uspeo da ostane neporažen večeras na TSC Areni, domaćin je slavio sa 2:0, iako je razvoj događaja mogao da bude drugačiji, da su gosti iskoristili nekoliko svojih prilika pri rezultatu 1:0 za TSC.

Tim iz Bačke Topole je u poslednjih pola sata imao igrača više i to je uspeo da iskoristi za još jedan gol sredinom drugog poluvremena.

''Očekivana utakmica. Radnički je specifična ekipa, dosta duela jedan na jedan. Nismo se malo snalazili u presingu u prvom poluvremenu. Momcima kapa dole, svima u klubu, na dobrom smo putu da ostvariumo ciljeve i pokušaćemo da budemo još bolji u drugom delu sezone'', rekao je posle meča za Arenu sport trener TSC-a Žarko Lazetić.

Njegov kolega sa klupe Radničkog Nenad Lalatović je bio mnogo pričljiviji.

''Sami smo sebe pobedili. Etongu je imao u prvom minutu čistu loptu, on je vraća po centrali, posle odmah primimo gol. Na početku drugog poluvremena Štulićeva šansa jedan na jedan, a sa igračem manje je bilo sve gotovo.

Čestitam TSC-u, ali moram da kažem da mi je prišao sudija pred utakmicu i rekao 'meni je naređeno da bilo koja tvoja reakcija da bude, ja moram da te isključim'. Neki treneri mogu ovde da skaču, a meni je naređeno da budem li bilo šta uradio, da ću biti isključen, da je to naređenje.

Ne znam od koga je to naređenje, ali to mi je rečeno pred utakmicu.

Krivo mi je što se takve stvari rade u srpskom fudbalu, da ti dođe sudija i da ti kaže 'imam naređenje, ti vrlo dobro znaš od koga'. Gledam kolegu kako vodi tim, ja ne mogu, moram da sedim na klupi. TSC-u čestitam na trećem mestu, zasluženo su pobedili'', poručio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke