Šokantna vest posle Piksijevog spiska, Crnogorci nam uzimaju napadača?!

Autor: Darko Mitrović
petak 05.03.2021.
21:15
Izvor: Sportske.net, pobjeda.me

Očekivali smo ga danas na Stojkovićevom spisku, naći će se na - crnogorskom...

EPA-EFE/JOSE LUIS CEREIJIDO
EPA-EFE/JOSE LUIS CEREIJIDO

Povezane vesti

Uroš Đurđević igra sezonu iz snova u dresu Sportinga iz Hihona. U sjajnoj je golgeterskoj formi, prvi je strelac španske Segunde i najzaslužniji je što je njegov tim u igri za povratak u Primeru.

Zbog svega toga se prethodnih dana u medijima spekulisalo da bi upravo on mogao da pojača napad reprezentacije Srbije pred start kvalifikacija za Mundijal, ali se jutros njegovo ime nije našlo na spisku novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Ipak, verovali smo da će u nastavku takmičenja biti prilike i za njega, ali umesto toga, večeras je stigla šokantna vest iz Crne Gore. Tamošnja ''Pobjeda'' najavljuje da će se Đurđevićevo ime naći na spisku selektora reprezenbtacije Crne Gore Miodraga Radulovića!

Spisak će biti objavljen u nedelju i do tada će trajati neizvesnost oko toga za koju reprezentaciju će ubuduće igrati nekadašnji napadač Partizana. On je svojevremeno bio jedan od glavnih igrača naše mlade reprezentacije, ali u seniorskoj konkurenciji se do sada nije izborio da obuče dres ''Orlova'', što Crnogorci žele da iskoriste i dobiju izvanredno pojačanje u napadačkim redovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke