Šokantno otkriće Igora Duljalja: "Kastiljo i dalje živi u Teleoptiku, ne može da se radi samo od ponedeljka do petka"

Autor: Nemanja Janošev
petak 23.02.2024.
11:24
Izvor: Sportske.net

Neverovatno!

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da stambeno pitanje zimskog pojačanja ekipe Denila Kastilja i dalje nije rešeno od strane kluba.

Duljaj je na današnjoj konferenciji za medije kazao da klub renomea Partizana mora ozbiljnije da pristupa brojnim stvarima, pa je tako šokirao javnost kada je otkrio da novo pojačanje ekipe Kastiljo i dalje živi unutar kompleksa Teleoptika.

"Za mnoge stvari, kada su neke stvari u pitanju, dovoljan je razgovor. Mora da se priča sa igračima. Kada sam ih dočekivao na aerodromu, podsmevali su se jer ih trener dočekuje, vodi na treninge. Izuzetno je važno da im se posvećuje pažnja. Svi problemi mogu da se reše razgovorom i moramo da znamo šta se s njima dešava. 

Vratili smo se 2. februara sa Kipra, a ja sam tek sam juče čuo da Kastiljo i dalje živi u Trening centru Teleoptik. To je neozbiljno. Prošlo je 20 dana, moramo da se bavimo sa time. Ne može: 'E, nedeljom ne radim, moje radno vreme je od ponedeljka do petka'. Moramo da budemo u službi Partizana i igrača. Jer, od tih igrača, mnogi žive od njih. Od ekonoma, kuvarica i svih", kazao je Duljaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke