Spajić: ''Igrali smo dobro, nismo se obrukali''

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.12.2023.
22:30
Izvor: Beta

Zvezdin štoper zadovoljan, bez obzira na još jedan poraz.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić rekao je da je njegova ekipa na večerašnjoj utakmici protiv Mančester sitija pokazala da nije slučajno igrala u Ligi šampiona.

"Mogla je utakmica da ode u drugom pravcu, jer smo imali nekoliko izglednih prilika koje nismo uspeli da realizujemo. Bitno da smo igrali dobro i da su navijači zadovoljni. Ostali smo im dužni da odigramo kako treba i da pokažemo da nismo slučajno u Ligi šampiona", rekao je Spajić, a prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Mančester sitija sa 2:3, u poslednjoj utakmici grupne faze Lige šampiona.

"Bila je teška utakmica, mnogo energije smo istrošili na jurnjavu sa Mančester sitijem, ali individualni kvalitet koji imaju je presudio. Nismo se obrukali, već imali par prilika da utakmicu uvedemo u dodatnu tenziju. Ostaje žal za bodovima, ali smo bili dobri danas", rekao je Spajić.

Pred crveno-belima su sada dueli u Super ligi Srbije, u subotu protiv Spartaka, a zatim u sredu "večiti" derbi protiv Partizana.

"To su sasvim drugačije utakmice, ali nam na planu samopouzdanja znači. Istrošili smo se mnogo danas, ali je utakmica u Subotici veoma važna. Posle nje i derbi. Imamo vremena i fokusa da se spremimo za izazove koji nas očekuju i daćemo sve od sebe da to bude kako treba", rekao je Spajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke