Spajić otkrio - Evo na čemu insistira Barak Bahar!

Autor: Lazar Nikolić
petak 07.07.2023.
22:05
Izvor: Sportske.net

Defanzivac crveno-belih govorio o radu sa novim trenerom.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Rusiji gde igraju na pripremnom turniru u Sankt Peterburgu.

Crveno-beli su u prvom meču savladali domaćina Zenit sa 2:1, a subotu od 18.30 sati očekuje ih duel sa azerbejdžanskim Nefčijem.

Zvezdin štoper Uroš Spajić istakao je da je sve podređeno pripremi za nastup u Ligi šampiona.

"Zadovoljni smo uslovima, teren je perfektan, vreme može i bolje, često je kiša, ali odgovara nam to za fudbal. Nastavljamo dalje da radimo, cilj je da se što bolje spremimo za sezonu koja sledi. Odigrali smo dve utakmice u Užicu, dosta slabijeg intenziteta, meč sa Zenitom je bio mnogo zahtevniji, bili smo dobri, ali mislim da možemo još bolje. Još uvek su pripreme, igramo kvalitetan turnir, tri izuzetno dobre ekipe i na nama je da se što bolje uigramo. U svaku utakmicu ulazimo ozbiljno, ali još uvek nismo dosegli pun fizički nivo", rekao je Spajić za klupski sajt.

Govorio je iskusni fudbaler o radu sa novim trener Izraelcem Barakom Baharom i istakao šta novi šef struke zahteva od svojih igrača.

"Svaki trener ima svoj način rada, a kod novog šefa stručnog štaba je najveći fokus na intenzivnosti, posedu, reakciji na izgubljenu loptu i verujem da se to već nazire na terenu i da će biti samo još bolje kako vreme bude odmicalo. Na nama je da slušamo, da probamo da ispoštujemo sve zahteve i verujem da će to biti kako treba. U subotu nas očekuje nova utakmica, još uvek su pripreme, ali kao što rekoh, naš pristup je ozbiljan, jer smo svesni da se spremamo za Ligu šampiona. Nefči je dobar protivnik, odigrali su kvalitetnu utakmicu protiv Zenita, svesni smo da su već dugo dominantni u Azerbejdžanu i radujemo se na novom odmeravanju snaga", istakao je Spajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke