Spajić: "Pristupamo svakoj utakmici kao da ćemo da odbranimo duplu krunu"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.11.2023.
16:15
Izvor: Sportske.net

Uroš Spajić veruje u pobede.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Spajić rekao je danas da će njegova ekipa dati i više od maksimuma kako bi jesenji deo sezone završila na pravi način.

"Pred nama je zahtevan ciklus utakmica, a trenutno koristimo pauzu da se što bolje pripremimo za sve što nam dolazi. Prvi susret pred nama je protiv Vojvodine u Novom Sadu, a potom nas očekuje i put u Bern na duel sa Jang Bojsom", rekao je Spajić za klupski sajt.

Crveno-beli su reprezentativnu pauzu dočekali kao drugi na tabeli u Super ligi Srbije sa šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Partizan. U narednom, 16. kolu domaćeg šampionata, Zvezda će gostovati Vojvodini.

"U domaćem prvenstvu smo svesni da imamo imperativ pobede na svakom meču, te ćemo dati i više od maksimuma da završimo jesenji deo sezone na pravi način", rekao je Spajić.

Kada je reč o Ligi šampiona, Zvezda je dva kola pre kraja grupne faze treća na tabeli Grupe G sa jednim bodom, koliko ima i naredni rival crveno-belih Jang Bojs.

"Borićemo se za Zvezdin grb u Ligi šampiona i pokušati da izborimo proleće u Evropi. Imamo još dve utakmice u najkvalitetnijem klupskom evropskom takmičenju. Nema dileme da uz kvalitet tima, zalaganje na terenu i veliku želju možemo do uspeha", rekao je Spajić.

"Takođe, postoji zajednička želja da odbranimo duplu krunu i u skladu sa tim ćemo i pristupati utakmicama", dodao je defanzivac Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak