Spajić: ''Sve smo prosuli... Nedopustive greške! Inter? Ništa specijalno...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.10.2024.
23:30
Izvor: Sportske.net

Zvezdin kapiten je jedan od igrača koji su pravili takve greške.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kapiten Crvene zvezde Uroš Spajić izneo je u izjavi za TV Arena sport svoje prve utiske posle ubedljivog poraza od Intera na ''Meaci'' - 4:0.

Krivac je za treći gol koji je postigao Lautaro Martinez, jer je prethodno izgubio loptu pred svojim kaznenim prostorom, Taremi ju je osvojio i asistirao za Lautara koji je savladao Glazera.

Posle meča, Spajić je akcenat stavio upravo na te greške, jer je i kod drugog gola pogrešio Krunić, a kod prvog je golman Glazer mogao bolje da reaguje, a pre njega i Elšnik...

''Bukvalno smo prosuli sve što smo radili. Krivo mi je jer znam koliko smo želeli da obradujemo navijače, da se pokažemo u pravom svetlu i da pokažemo da možemo da igramo sa ovim ekipama. 

Mislim da nas Inter nije ničim specijalno oduševio, ni iznenadio. Mislim da nisu ni stvorili neke specijalne šanse, osim onih što smo im mi dali. Bukvalno smo im poklonili od starta, iz svlačionice smo primili gol iz slobodnjaka. 

Videli smo da možemo da igramo, i oni su nas puštali da igramo, stvarali smo neke prilike, ali u nastavku smo napravili neke greške koje su nedopustive na svakom nivou, a ne u Ligi šampiona. 

Ne praštaju se takve greške i ne smemo to sebi da dozvoljavamo. Krivo mi je, želeli smo najbolje, ali nekad se tako namesti. Idemo dalje, šta drugo da kažem, nedopustive su greške, zabranjene, ne znam ni koju reč bih upotrebio. 

Čestitam Interu, a mi se vraćamo kući i nadam se da ćemo naučiti da više verujemo u sebe. Dali smo sve od sebe i to je to'', poručio je Spajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke