Spartak traži trenera, zahvalnica tvorcu istorijskog uspeha

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.10.2018.
21:10
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Subotice saopštio da je sa Vladimirom Gaćinovićem okončana saradnja nakon serije loših rezultata.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Bajkovit početak sezone za subotički Spartak trajao je kratko, a ekipa se nakon plasmana u 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope "raspala" u domaćem prvenstvu i trenutno je zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

Serija loših rezultata naterala je čelnike kluba na reakciju, a logično je da u takvim situacijama ceh plaća trener.

"Na današnjem sastanku šefa stručnog štaba, gospodina Vladimira Gaćinovića sa Upravom FK Spartak donesena je odluka da se nakon godinu i po dana zajedničkog rada sporazumno prekine dalja saradnja", navodi se na sajtu Spartaka.

Vladimir Gaćinović radio je u prethodnoj sezoni kao asistent Aleksandra Veselinovića, ali je pred početak plej-ofa preuzeo kormilo ekipe pošto je šef struke otišao u novosadsku Vojvodinu.

Pod vođstvom Vladimira Gaćinovića Spartak je izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, a zatim u prva dva kola eliminisao Kolerejn i Spartu iz Praga.

Spartak je u vesti o raskidu saradnje sa Vladimirom Gaćinovićem napomenuo da klub teška srca povlači ovaj nepopularan potez, kao i da je Gaćinović dokazao da se radi o "divnom čoveku i vrsnom stručnjaku".

"Na kraju želimo da kažemo  doviđenja, ali ne i zbogom jer su vrata našeg kluba za Vladimira Gaćinovića uvek otvorena", poručuju iz Spartaka.

Fudbalski klub Spartak ŽK trenutno se nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli Super lige sa 7 osvojenih bodova nakon deset mečeva i gol razlikom 6:18 (-12).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 02.10.2018
02:49

Uprava proda 2 najbolja igrača kad je prvenstvo već počelo i onda smeni trenera jer nema rezultata. Zemljo otvori se!!!