Spartak: ''Znate rezultat? Idite u kladionicu!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.05.2015.
19:34
Izvor: Sportske.net, fkspartak.com

Posle teških optužbi koje su danas stigle iz Pećinaca, ubrzo je usledio i odgovor Spartaka iz Subotice.

Povezane vesti

Da ni borba za opstanak u Superligi ne može bez ''ratova saopštenjima'', najbolje se videlo danas.

Podsetimo, ogorčeni dešavanjima na jučerašnjoj utakmici protiv Spartaka, iz Donjeg Srema su se oglasili saopštenjem u kome se između ostalog navodi i da su dobili informaciju da će Rad navodno da prepusti bodove Spartaku u sledećem kolu u subotu.

Naravno, nije se dugo čekalo na odgovor iz Subotice koji prenosimo u celini.

''U saopštenju FK Donji Srem može da se prepozna velika doza mističnosti i sve je prekriveno velom tajne. Dragi sportski prijatelji, da je Vama neko pre mesec dana , kako kažete u saopštenju, rekao da ćete biti izbačeni iz lige pa Vi bi to do sada objavili mnogo puta i udarali bi u sva zvona. To bi do sada znali i vrapci na grani.

Zbog čega ste ćutali?

Ko je 'visoki' funkcioner FSS?

Da li  to 'visoki' podrazumeva da ima preko dva metra?

Zbog čega u svom saopštenju pominjete gospodina Karadžića i gospodina Simovića, a ne saopštavate ime tog 'visokog' funkcionera?

Vi se dičite sa tim da ste zvali predsednika FSS i čoveka koji delegira sudije? Pa ko to još radi???

Mi nismo zvali nikoga. Nije nam padalo na pamet. Bavili smo se sobom, svojom ekipom i čekali smo da istrčimo na teren. Izglada da je za nekog utakmica počela daleko ranije nego što je sudija, koji je jedini merodavan da svira početak utakmice, to uradio.

Nama ovo izglada kao 'vika na vuka….' Upravo ste to priznali u saopštenju. Da ste igrali ovu utakmicu pre početnog zvižduka sudije.

I sada kada ste izgubili utakmicu želite da ukinete Spartaku osnovno sportsko pravo, a to je pravo na pobedu.

Ovakva hajka na jedan klub nije zabeležena, a mi Vam na to odgovaramo da će se Spartak u subotu sportski boriti i da se nadamo pobedi na Banjici i da ćemo biti korak bliže opstanku, što i Vama želimo.

Ne pominjete da Vaši igrači u Subotici, u svlačionici, pričaju da im je dovoljan samo bod jer imaju dogovorena još tri boda što im je dosta za opstanak. Ali nećemo da se bavimo sa vama. Vi ste svoje rekli i pokazali.

Nećemo da komentarišemo ponašanje pojednih službenih lica na FK Donji Srem na samoj utakmici  neposredno posle nje. Taj rečnik, ophođenje, ton i vulgarnost odavno nismo videli, a ni čuli. Neka to pojednicima služi na čast.

Fk Spartak poziva organe FSS da izvrše analizu utakmice i donesu svoje ocene. Mi u organe FSS imamo puno poverenje. Mi ne ocenjujemo suđenje iako smo mnogo puta bili oštećeni i smatramo da su sudijske odluke bile donešene na našu štetu. Trpeli smo. Na primer u Lučanima dva penala protiv nas pa nismo ovako reagovali.

I na kraju nadamo se da ćete igrati kladionicu kada već unapred znate rezultat'', poručuju iz Spartaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Thursday, 14.05.2015
19:48

Kakva država, takva i liga a bogami i saopštenja.