Spasić optimista: "Verujem da ćemo ostvariti zacrtani cilj"

Autor: Beta Beta
petak 16.02.2018.
18:07
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca Igor Spasić rekao je danas da je optimista i da veruje da će njegovi igrači u svaku utakmicu ući hrabro i da će ostvariti zacrtani cilj - opstanak u Super ligi Srbije.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Posle dvomesečne pauze, utakmicama 23. kola se nastavlja Super liga Srbije, a fudbaleri Borca u subotu gostuju u Zemunu.

"Šestonedeljni pripremni period je završen i svi naravno s nestrpljenjem očekujemo nastavak takmičarske sezone. Dobro je poznato da smo cele pripreme odradili u Čačku i ako je nešto bilo pozitivno to je da nas je vreme poslužilo. Takođe, moram reći da su igrači pošteno odradili ono što se od njih očekivalo, tako da možemo biti zadovoljni", rekao je Spasić.

Ekipa iz Čačka je na 14. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa 15 osvojenih bodova, dok je Zemun na 12. poziciji sa 21.

"Ipak, koliko smo spremni i kvalitetni u grčevitoj borbi za opstanak će odgovoriti utakmice koje su pred nama. Ja sam oduvek bio optimista i uprkos teškoj situaciji i sada sam. Verujem da će momci od prvog minuta hrabro ući u svaku utakmicu, u svaki duel i da ćemo ostvariti zacrtani cilj", dodao je trener čačanske ekipe.

Borac na prvi megdan ovog proleća putuje u dosta teškoj kadrovskoj situaciji. Uz pet novajlija koji još nisu licencirani, izostaće zbog povreda golman Bajić i Obradović.

"To je sigurno veliki hendikep, ali se iz ove kože ne može. Očekujem da igrači koji budu izašli na teren daju sve od sebe i bilo bi kapitalno da u ovakvoj situaciji ostvarimo pozitivan rezultat. Zemun se kao i većina timova pojačao i svakako neće biti lako. Prepuštamo im ulogu favorita, ali to nikako ne znači da s belom zastavom putujemo u Gornju varoš", zaključio je Spasić.

Utakmica Zemun - Borac igra se sutra od 14.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke