SPFN demantuje Vazuru, ko je pogrešno razumeo poruku UEFA?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.02.2022.
21:20
Izvor: Sportske.net

Obrt! Šta je, zapravo, UEFA poručila?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U domaćoj javnosti danas je snažno odjeknula informacija da će UEFA zahtevati obaveznu vakcinaciju od svih učesnika evropskih takmičenja, od osmine finala pa nadalje.

To je u razgovoru za ''Telegraf'' obelodanio generalni direktor Partizana Miloš Vazura koji je učestvovao na onlajn sastanku u organizaciji UEFA, a sličnu poruku je poslao i Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde u razgovoru za B92.net.

Mešutim, večeras stiže demanti. Sindikat profesionalnih fudbalera ''Nezavisnost'' oglasio se na svojoj Fejsbuk stranici porukom generalnom direktoru Partizana.

''Molimo sve medije da obaveste javnost, da je danas UEFA objavila odluku kojom je za igranje u UEFA takmičenjima, neophodno samo testiranje a ne obavezna vakcinacija, kako je danas objavio direktor FK Partizan Miloš Vazura.

Molimo direktora FK Partizan Miloša Vazuru, da neistinitim i neproverenim informacijama, ne pravi štetu svom klubu, igračima i srpskom fudbalu.

UEFA je ozbiljna organizacija, koja se ponaša odgovorno u vremenima kada se čitava Evropa susreće sa izazovima koje je prouzrokovao COVID-19'', navodi se u poruci SPFN, uz prikaz pismenog saopštenja UEFA sa današnjim datumom.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke