Spiridonović se pokajao, šta dalje?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.05.2021.
09:05
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Novo leto, novi početak za krilnog fudbalera.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Srđan Spiridonović je bio jedno od Zvezdinih pojačanja prošlog leta, u početku je uspeo da se nametne treneru Stankoviću, ali se njegov status kasnije promenio, drugi igrači su dobili prednost, pa je zimus odlučio da prihvati ponudu turskog Genčlerbirligija da tamo ode na pozajmicu.

Međutim, to se ispostavilo kao pogrešan potez, gotovo da nije ni igrao u pomenutom klubu i već pre kraja sezone se iz Turske vratio neobavljenog posla.

Posle svega, u izjavi koju prenosi ''Žurnal'', Spiridonović priznaje da je pogrešio u izboru.

''Iz ove perspektive kajem se što sam otišao u Tursku. Ne mogu da kažem da je bilo šta bilo lepo. Jako sam se namučio prethodna četiri meseca. Kao što rekoh, godinama sam konstantan i neigranje mi je baš teško palo. Moram da gledam samo napred'', izjavio je Spiridonović.

Ugovorom sa Zvezdom je vezan još dve godine, pa se nada da bi od leta njegov status na ''Marakani'' mogao da se promeni nabolje. Ako mu predlože novu pozajmicu, biće mnogo oprezniji u prihvatanju takve opcije.

''Razmišljam samo o pripremama i novoj sezoni sa šampionom Srbije. Svaki dan je novo dokazivanje. Boriću se kao i do sad, a šta donosi budućnost videćemo. Ne bih prihvatio pozajmicu u neki od superligaških klubova'', objasnio je Spiridonović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke