Sportske saznaju - Nenad Milijaš kandidat za klupu superligaša!

Autor: Nemanja Janošev
subota 25.11.2023.
13:43
Izvor: Sportske.net

Legenda Zvezde na pragu velikog izazova.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Trener omladinske ekipe Crvene zvezde Nenad Milijaš mogao bi da se otisne u vode seniorskog fudbala.

Uči Nenad Milijaš trenerski zanat već nekoliko godina. Nakon boravka u stručnom štabu Crvene zvezde, preuzeo je samostalni posao u omladinskom timu, ali sada bi mogao da načini novi korak u svojoj karijeri. Značajan.

Naime, nekadašnji kapiten crveno-belih i ljubimac navijača aktuelnog prvaka zemlje jedan je od kandidata za klupu Čukaričkog. On je i ranije figurirao za tu poziciju, ali usled nedostatka Pro-licence, nije ispunjavao kriterijume.

Zanimljivo je to da bi Milijaš na taj način imao sličan put kao i njegov prijatelj, ali iz suprotnih redova, Saša Ilić. Legenda Partizana je upravo svoj prvi posao u klupskom fudbalu imala na Banovom brdu.

Čukarički je sezonu počeo mimo svih očekivanja. Neprijatno su iznenađenje domaćeg prvenstva budući da su tek desetoplasirani, a da smo godinama navikli da ih gledamo u samom vrhu Super lige. Nisu se proslavili ni u Ligi konferencija gde u grupi sa Fjorentinom, Ferencvarošem i Genkom nemaju nijedan osvojen bod.

Igor Matić i dalje ima poverenje uprave Čukaričkog da preokrene situaciju, ali neuspeh u Nišu sutra protiv Radničkog mogao bi da ga košta otkaza i da klupa ovog tima od naredne nedelje bude upražnjena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke