"Sportske" saznaju: Osnažuje se napad, Vojvodini stiže novo pojačanje!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 30.06.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Biće to tim koji će spojiti mladost i iskustvo.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem kompletira tim za narednu sezonu.

Četvrto pojačanje je na vidiku i tokom današnjeg dana bi trebalo da doputuje u Sloveniju gde se Vojvodina nalazi na letnjim pripremama. U pitanju je doskorašnji napadač Inđije Nebojša Bastajić, saznaju "Sportske".

Strelac devet golova u prethodnoj sezoni Super lige Srbije stići će među novosadske crveno-bele kao slobodan igrač i pojačaće konkurenciju u napadu, koja je prekopotrebna.

Tridesetogodišnji fudbaler koji može da porkiva krilne pozicije, pa i mesto centralnog napadača će posle Aleksandra Busnića, Dušana Stevanovića i Luke Cucina, postati četvrta akvizicija Slavoljuba Đorđevića u Vojvodini.

Sam špic ekipe je u prošloj sezoni uglavnom predvodio Momčilo Mrkaić, a bivši šef struke "lala" Nenad Lalatović koristio je na toj poziciji i Nemanju Čovića, povremeno i Petra Bojića koji više nije deo kluba sa "Karađorđa".

Na letnjim pripremama nametnuo se i mladi Uroš Kabić, koji je, za sada, jedini strelac Novosađana u Sloveniji sa dva pogotka. Momak rođen 2004. godine može da igra i po krilu, ali i najisturenijeg fudbalera ekipe.

Tim Slavoljuba Đorđevića danas igra svoju treću utakmicu na pripremama. U Radencima će se sastati sa aktuelnim šampionom Slovenije Murom, koja je već poodmakla sa pripremama i bila je neugodan rival Partizanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke