''Sportske'' saznaju - Partizan izvisio, Vošina ''bomba'' za kraj prelaznog roka je Nikola Čumić!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.09.2022.
12:13
Izvor: Sportske.net

I ne, nije u pitanju pozajmica.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Dolaskom novog rukovostva na čelo Vojvodine već ovog leta se osećaju pozitivne promene u klubu sa ''Karađorđa'' i Vojvodina je ponovo ozbiljan kandidat za izlazak na evropsku scenu.

Novosađani su odlično započeli sezonu, trener Milan Rastavac ponovo dokazuje da je kvalitetan stručnjak, a uprava mu u tome pomaže i adekvatnim potezima u prelaznom roku.

Ono najatraktivnije je, kako saznajemo iz izvora bliskim klubu, ostavljeno za kraj prelaznog roka - krilni napadač atinskog Olimpijakosa Nikola Čumić postaće novi član Vojvodine!

On bi prema našim informacijama trebalo da potpiše ugovor na tri godine sa Novosađanima koji su postigli dogovor i sa Olimpijakosom, s obzirom da Čumića ugovor sa crveno-belima iz Pireja veže do 2024. godine.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je član Olimpijakosa postao još pre dve i po godine, ali nije uspeo da se ozbiljnije nametne, pa je igrao kao pozajmljen igrač u niškom Radničkom, odakle je prethodno i otišao u Olimpijakos, zatim u Hihonu i Lucernu.

S obzirom da ni u novoj sezoni nije u planovima u atinskom klubu bilo je jasno da će ponovo promeniti sredinu, a tokom leta se u medijima dosta pisalo o interesovanju Partizana za njegove usluge.

Ali, Vojvodina je očigledno bila konkretnija i sada samo čekamo Čumićevu promociju na ''Karađorđu''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke