"Sportske" saznaju - Promenjeni uslovi, Zvezda završila transfer za 1.500.000 evra!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 23.06.2024.
20:15
Izvor: Sportske.net

Novo pojačanje uskoro se priključuje pripremama.

K-League
K-League

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda dogovorila je transfer Jung-vu Seola iz južnokorejskog Ulsana, saznaju "Sportske.net".

Nakon dugih pregovora, pa čak i demanta iz Ulsana da se transfer privodi kraju, Crvena zvezda je pronašla zajednički jezik sa tvrdim južnokorejskim predstavnicima i umesto prvobitno najaveljenih 1.200.000 evra, uz 20 odsto od naredne prodaje, za Jung-vu Seola biće uplaćeno 1.500.000 evropskih novčanica, potvrđeno je za "Sportske.net".

Neophodno je još da reprezentativac Južne Koreje prođe lekarske preglede, a zatim i zvanično postane novi levi bek crveno-belih. Da će se transfer dogoditi, Zvezdan Terzić je najavio nedavno pred sam start letnjih priprema istakavši da je važno pronaći adekvatnu zamenu za Milana Rodića.

"Privodimo kraju i taj posao i konačno ćemo imati levog beka po meri. Bilo je polemike oko Rodića, ali je on bio fantastičan ovih sedam godina. Ipak, Rodić ne može sam, jer mi godišnje imamo između 54 i 56 utakmica. Trebaju nam dva dobra rešenja na svakoj pozicicji i Rodić je bio malo razapet tu. Nadam se da ćemo uskoro potpisati levog beka, svi naslućujete ko je, ali neću da govorim pre zvanične promocije", rekao je Terzić pre nedelju dana.

Crvena zvezda je do sada angažovala Luku Ilića, Nemanju Stojića, Dalsija Gomeša i Pumu Rodrigeza, dok će Jung-vu Seol postati peto pojačanje ekipe. Ono što je vrlo važno za crveno-bele jeste da Seol jeste primarno doveden da pokriva levu stranu, ali može da igra i po desnoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke