"Sportske" saznaju - Zvezda pronašla pojačanje na Evropskom prvenstvu!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 21.07.2024.
11:46
Izvor: Sportske.net

Momak rođen 1998. godine na meti srpskog šampiona.

EPA-EFE/MOHAMED MESSARA
EPA-EFE/MOHAMED MESSARA

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda još uvek ne planira da završi letnji prelazni rok i o tome svedoče svakodnevne informacije o metama šampiona Srbije.

Juče se na spisku potencijalnih novih pojačanja pojavio Felisio Milson koji brani boje Makabija iz Tel Aviva i napada preko levog krila, a kako "Sportske.net" saznaju Crvena zvezda juri još jednog centralnog vezistu.

Prema informacijama našeg portala, Crvena zvezda je zainteresovana za slovenačkog reprezentativca i aktuelnog veznog fudbalera ljubljanske Olimpije Timija Maksa Elšnika.

Transfer neće biti lako ostvariti jer su njega nakon odličnih izdanja na Evropskom prvenstvu skautirali Sautempton i Lester, što bi bio njegov povratak u Englesku gde je prethodno nastupao za Derbi kaunti, Svindon, Mensfild i Nortempton.

Elšnik je prvenstveno centralni vezista, ali može da se spusti i u defanzivniju rolu, ali i da igra isturenije. Ugovor sa Olimpijom mu ističe iduće godine i to je olakšavajuća okolnost za Crvenu zvezdu, ali i druge klubove koji ga žele.

Zvezda želi dodatno da ojača konkurenciju u srcu igrališta gde trenutno Vladan Milojević ima In-beom Hvanga i Gelora Kangu koje je najčešće koristio u prošloj sezoni. Gabonac je juče počeo sa klupe, dok je Dalsio Gomeš činio par veznjaka sa reprezentativcem Južne Koreje.

"Desetka" Slovenaca je upisala jednu asistenciju na Evropskom prvenstvu i to baš protiv Srbije, pretrčao je 10.75 km po utakmici, vrlo je brz i agilan i dobar u pas igri. Procenti sa EURO u tom segmentu nisu baš relevantni jer su Slovenci u svakoj od svoje četiri utakmice bili autsajderi, pa bi u Crvenoj zvezdi to svakako izgledalo konkretnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NesA
Sunday, 21.07.2024
19:25

Neeee samo ne njega!! Gledao ga u živo, prosečan igrač. Protiv Srbije odigrao bolje zato što su slovenci generalno napaljeni kad igraju protiv nas pa pokažu nadljudske sposobnosti. Ne bi odigrao ni jednu utakmicu pored ovakve konkurencije. Živi bili, pa videli