"Sportske" saznaju - Zvezda u Ligu šampiona ulazi sa Markom Arnautovićem?!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 14.08.2024.
11:17
Izvor: Sportske.net

Veliki transfer u najavi.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su saznali rivala u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona i to će biti norveški Bode/Glimt.

Liga Evrope je zagarantovana, ali u Ljutice Bogdana žele elitno evropsko takmičenje, te da budu u društvu istorijske generacije koja će učestvovati u novom formatu.

Zvezda je potpuno renovirala ekipu tokom leta, novajlije se za sada ističu golovima, ali Vladan Milojević još uvek nije zadovoljan samom igrom i izgledom na terenu svestan da je potrebno vreme da se sklope kockice.

Zavisiće još mnogo toga od krajnjeg evropskog puta Crvene zvezde. Prevashodno, hoće li ostati najbolji igrač tima In-beom Hvang, te da li će biti još neka akvizicija.

U slučaju plasmana u Ligu šampiona, južnokorejski reprezentativac će izvesno ostati, a Crvena zvezda će pokušati da osnaži tim u napadu jer je prema našim saznanjima već započeta operacija "Marko Arnautović".

Nije tajna da se koketiralo sa kapitenom austrijske reprezentacije i da su povratne informacije bivale pozitivne, ali dogovor je do sada bio neizvodljiv. Međutim, plasman u Ligu šampiona, uloga jednog od nosilaca ekipe, status kod navijača približan onom koji je imao Aleksandar Dragović - sada ponovo kucaju na vrata Marka Arnautovića.

Crvena zvezda će krenuti po njega u tom slučaju, ali postoji i prepreka u vidu njegovog ugovora sa Interom koji važi do leta 2025. Ukoliko on uspe da izdejstvuje prekid saradnje budući da nije u prvom planu kod Simonea Inzagija za narednu sezonu, transfer je izvestan.

Inter osim Lautara Martineza i Markusa Tirama, sada u špicu ima i Mehdija Taremija koji će im biti alternativa.

Arnautović nikada nije krio svoju vezu sa srpskim poreklom i to je demonstrirao u brojnim navratima kada je nastupao protiv naše selekcije noseći dres Austrije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke