"Sportske" saznaju - Zvezdin Mesi blizu Madrida, i to po modelu Koste Nedeljkovića?!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 26.09.2024.
12:44
Izvor: Sportske.net

Zar već?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mladi fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović, popularni Mesi, ovih dana je u centru pažnje u našoj zemlji i to sa punim pravom.

Dobio je ovaj ofanzivni vezista, koji ima 17 godina, šansu da od početka igra u "večitom" derbiju, bio je briljantan i jedan od najzaslužnijih za pobedu Zvezde nad Partizanom u Humskoj sa 4:0. 

Potom je dobio poziv selektora Dragana Stojkovića i našao se na širem spisku A tima Srbije pred mečeve protiv Švajcarske i Španije u Ligi nacija i to je bilo dovoljno da već sada privuče pažnju onih najvećih evropskih klubova.

Naime, kako Sportske saznaju, Atletiko Madrid je "bacio oko" na Maksimovića i želi da ga dovede već na zimu i to modelu po kom je Kosta Nedeljković prošle godine otišao iz Zvezde u Aston Vilu. Dakle, prvo pozajmica Zvezdi do kraja sezone, a onda selidba u Madrid.

Finansijski detalji ovog mogućeg posla nam nisu poznati, ali sa stanovišta ljubitelja fudbala u Srbiji bila bi velika šteta da ovaj supertalentovani igrač tako brzo ode iz zemlje.

Međutim, Atletiko Madrid i Čolo Simeone ne zovu svaki dan i sada je na potezu rukovodstvo Crvene zvezde, jer nema sumnje da će ponuda španskog velikana biti izdašna, a treba imati u vidu da Maksmimoviću aktuelni ugovor sa šampionom Srbije ističe na kraju ove sezone i da bi tio mogla da bude olakšavajuća okolnost za Atletiko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke