Spremite se - Ovo su satnice utakmica Srbije i svi stadioni!

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.04.2022.
08:20
Izvor: Sportske.net

Očekuje nas uzbudljiva zima!

EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije je jučerašnjim žrebom saznala da će za protivnike u grupi "G" imati Brazil, Švajcarsku i Kamerun.

Izabranici Dragana Stojkovića ponovo su, kako smo već pisali, u istoj grupi sa Brazilom i Švajcarskom, baš poput Mundijala u Rusiji. Brazilci su savladali "orlove" sa 2:0, dok je Švajcarska pre četiri godine bila bolja sa 2:1 i tako su srušene nade srpskog tima da mogu do nokaut faze takmičenja.

Za razliku od prethodnog puta, Srbija će meč sa Brazilom odigrati na otvaranju Mundijala u Kataru i to u četvrtak 24. novembra od 20 sati po srpskom vremenu. Meč će se igrati na prelepom "Lusail stadionu" od 80.000 mesta koji će biti domaćin finalne utakmice Svetskog prvenstva.

Četiri dana kasnije, tj. u ponedeljak, Piksijev tim sastaje se sa reprezentacijom Kameruna i utakmica na stadionu "Al Janub" je na programu od 11 sati ujutru po našem vremenu. Ovaj stadion prima 40.000 navijača.

Poslednji meč grupne faze Srbija će odigrati protiv Švajcarske u petak 2. decembra od 20 sati po našem vremenu i to na još jednom magičnom stadionu koji nosi naziv "Stadion 974" i takođe ima 40.000 mesta.

AdmiralBet kladionica je pripremila izuzetne specijale za predstojeće Svetsko prvenstvo već sada i naplaćuju ih nestvarno. Mogu li Mitrović i Vlahović da nastave da rešetaju i u Kataru?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Milenkovic
Saturday, 02.04.2022
10:08

Mislim da ste se nešto zbunili. Razlika između nas i Katara je sat vremena ako se ne varam, nema šanse da se igra od 23h, možda pre od 11h.