Spuštanje zavese na jesen u srpskom fudbalu - Voždovac bolji od Spartaka!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.11.2022.
21:26
Izvor: Sportske.net

Ekipa Voždovca je uspela da savlada Spartak u poslednjem jesenjem meču ove sezone u Super ligi Srbije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Voždovac je uspeo da savlada Spartak iz Subotice u okviru 19. kola domaćeg šampionata i na taj način je spuštena zavesa na prvi deo prvenstva koje je prekinuto zbog Mundijala u Kataru. 

Domaći su na svom terenu na kraju slavili sa 2:0 (1:0).

Nakon one pobede nad Partizanom u prethodnom kolu, ekipa Spartaka je danas bila u podređenom položaju na "krovu", pa su tako zabeležili i deveti poraz ove sezone i prilično su daleko od plej-of zone, za razliku od Voždovc koji posle 19. odigranog kola ima 31 osvojen bod i čak 11 više od devetoplasirane Kolubare, pa je izvesno da će se boriti za plasman u Evropu. 

Domaćin je bio bolji rival u prvom poluvremenu, a nakon jedne sjajne akcije i centaršuta Pantovića, Borisav Burmaz je uspeo glavom da savlada Manojlovića. Sve se desilo u samom finišu prvog poluvremena, u 43. minutu, u najgorem trenutku po ekipu iz Subotice. 

Imao je Spartak šansu da izjednači rezultat, u 73. minutu sudija Delibašić je dosudio penal, ali Srećković ga nije iskoristio. 

Do kraja još jedan gol u mreži Spartaka, igrao se 80. minut kada je sudija Delibašić ponovo gledao situaciju iz kaznenog prostora Subotičana, na kraju je pokazao na belu tačku, da bi Miloš Pantović milimetarski preciznim šutem iz kaznenog udarca savladao Manojlovića za konačnih 2:0. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke