"Sramotno primljeni golovi" - Partizan otpisan, Fejenord sa jednom i po nogom u četvrtfinalu

Autor: Nemanja Janošev
petak 11.03.2022.
09:00
Izvor: Sportske.net

Ovako to vidi holandska javnost.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Fudbaleri Fejenorda savladali su Partizan u Humskoj prošle večeri sa 2:5, a holandski mediji ostali su impresionirani predstavom svog predstavnika.

Iako je trener ekipe sa "De Kajpa" Arne Slot bio nezadovoljan lako primljenim golovima protiv Partizana, holandska javnost je zadivljena partijom Fejenorda, posebno u ofanzivnom smislu gde je dirigovao talentovani Luis Sinistera sa dve asistencije i pogotkom.

Tako tamošnji "De Telegraaf" piše da je "Fejenord impresionirao u Beogradu", uz hvalospeve o Sinisteri, Desersu i Tornstri istakavši da ovakve evropske večeri podižu tržišnu vrednost pojedinaca čak i preko granice. Najviše pažnje posvetili su Sinisteri za kojeg su naveli da je bio "neuhvatljiv za odbranu Partizana".

Portal "Voetbalzone" već je otpisao ekipu Partizana posle "petarde" u Beogradu uz naslov da je "Fejenord jednom i po nogom u četvrtfinalu".

Redakcija "Vi.nl" je takođe u nebesa uzdizala Luisa Sinisteru istakavši kako je mladi kolumbijac krucijalan za Fejenord i da oni pobeđuju samo kada on vuče konce. Naveli su da Fejenord nije došao u najboljoj formi u Beograd, ali da je uprkos tome oboren klupski rekord po broju golova u Evropi (27).

Takođe i "Nu.nl" piše o maltene sigurnom prolasku Fejenorda u četvrtfinale Lige konferencija, te nazivaju revanš meč "formalnošću".

Kada je reč o navijačima roterdamskog kluba, u većini su zadovoljni predstavom svojih momaka, ali su isticali dva "sramotno primljena pogotka". Takođe, izrazili su nadu da će se sva četiri holandska kluba plasirati u četvrtfinale evropskih takmičenja. To se poslednji put dogodilo 2002. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke