Srbija daje novu šansu Svilaru? ''Možda je reagovao u afektu...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.03.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Još ima vremena da se predomisli.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Taman kada smo se obradovali što smo u nacionalnom timu dobili još jednog vrhunskog golmana, dogodio se neočekivani obrt.

Sve bolji golman Rome Mile Svilar je negativno odgovorio na poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija i poručio da ne želi da nastupa za reprezentaciju Srbije.

Mnogi od nas su pomislili da je tim postupkom zatvorio vrata našeg nacionalnog tima, ali izgleda da bi Svilar mogao da dobije drugu šansu.

To se može zaključiti iz izjave sportskog direktora reprezentacije Srbije Stevana Stojanovića koji je na ovu temu govorio za ''Sportal''.

''Ono što jedino mogu da vam kažem, jeste da nas je Svilar obavestio da ne želi da se odaziva na pozive za reprezentaciju. Hajde da ne pričamo sve i svašta, on je mlad momak, možda je tako reagovao u afektu. I samim tim - možda i se predomisli. 

A, da li može da brani za neku drugu reprezentaciju, iskreno, ne želim time da se bavim'', izjavio je Stojanović, a za to vreme belgijski mediji najavljuju da će Svilar braniti boje njihovog nacionalnog tima, s obzirom da je tamo rođen.

Podsetimo, Svilar je večeras odigrao još jedan odličan meč, odbranio je penal Biragiju, u remiju protiv Fiorentine (2:2).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke