Srbija dobija novog napadača, Piksi zove Sameda Baždara!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 05.03.2024.
11:32
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Predstojeći Večiti derbi kao idealna prilika za dokazivanje.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizanov drugi deo sezone protiče i u znaku odličnih igara talentovanog napadača "Crno-belih" Sameda Baždara (20) koji je konačno počeo da igra u skladu sa visokim očekivanjima od talentovanog fudbalera.

Baždar je u prethodne dve utakmice postigao dva gola i upisao jednu asistenciju, a to čini se neće proći nezapaženo ni kod selektora Srbije Dragana Stojkovića.

Prema informacijama Sport kluba, Baždar će se naći na proširenom spisku reprezentacije Srbije za prijateljske utakmice protiv Rusije i Kipra.

Isti izvor navodi da će pravi "ispit" za napadača Partizana biti predstojeći Večiti derbi koji je na programu 9. marta, dok će konačan spisak Stojković objaviti dva dana kasnije.

Selektor Stojković je prošle godine govorio o talentovanim mladim fudbalerima iz Super lige Srbije, a jedno od imena bilo je i Baždarevo koji u prvom delu sezone nije pokazao sav svoj raskošan potencijal.

Večiti derbi će biti idealna prilika da se nametne selektoru koji će onda biti na slatkim mukama kada su u pitanju napadači...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke