Srbija ili Španija? Stefan Bajčetić već odlučio!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 28.12.2022.
08:46
Izvor: Sportske.net

Stiže nova informacija iz Španije.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Mladi fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić u centru je pažnje nakon pogotka protiv Aston Vile u Premijer ligi, a činjenica je da Jirgen Klop ozbiljno računa na 18-godišnjaka već u prvoj profesionalnoj sezoni.

U domaćoj javnosti, sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srđana Bajčetića je dobro poznat, delom i zbog toga što ima mogućnost da nastupa i za reprezentaciju Srbije.

Ipak, španski list As prenosi da je Stefan Bajčetić već odlučio i da je obavestio fudbalski savez Španije da će i u seniorskoj konkurenciji nastupati za Španiju.

Polivalentni fudbaler nastupao je za nekoliko mlađih selekcija "furije", u avgustu je bio pozvan i za U19 nacionalni tim zemlje rođenja, ali je morao da odustane zbog povrede.

Uticaj na ovakvu odluku Bajčetića ima i postavljanje novog selektora Luisa de la Fuentea koji je vodeći mlađe selekcije Španije prethodnih godina imao na oku upravo Bajčetića.

Šta smo sanjali, sanjali smo - izgleda da napori koji su uložili ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije uložili nisu urodili plodom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke