Srbija ima naslednika za Tadića, FSS na potezu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 25.12.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Govorili smo o tome da Srbiji treba neko ko će u budućnosti naslediti Dušana Tadića, čini se da ovaj momak ima potencijal...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Tviter nalog "Serbian football scout" predočio je momka koji bi mogao da bude pravi naslednik Dušana Tadića. 

Radi se o Darianu Malešu, mladom momku koji nastupa za Bazel i koji je na pozajmici iz Intera ove sezone, ima samo 21 godinu i neko je ko je odigrao sjajno prvi deo sezone. 

Bazel ima opciju da ga otkupi od Intera, a verovatno će to i učiniti jer je do sada postigao 8 golova i dodao 9 asistencija na 24 meča, odnosno imao je 1.15 udela u golovima na 90 minuta. 

Igra na poziciji ofanzivnog veznog, a može biti i krilo, odlikuje ga sjajan centaršut, odlični prekidi, a pritom je levonog, sve poput Dušana Tadića. Pomenuti "Serbian football scout" ga je uporedio sa Josipom Iličićem.

Ipak, nije 100% istih kvaliteta poput Tadića, smatra se da je manje kreativan, ali i da je dobar u driblingu, kao i da čita dobro prostor i da može biti i meta prilikom centaršuteva.

Neko o kome FSS treba da razmišlja, imajući u vidu da Tadićeva forma polako opada...

Inače, Maleš je rođen u Švajcarskoj, ali su mu roditelji Srbi, nadamo se da bi mogao da odabere našu reprezentaciju.


AdmiralBet vam nudi danas interesantno klađenje, možete pokušati i sa osvajačem Mundijala 2026. godine, kvota na Srbiju je 101, a glavni favorit je trenutno Francuska sa 5.40.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke